Du kan välja intressanta ämnen och modifiera Oma Terveys

Förmåner

Som Oma Terveys kund får du mera

Oma Terveys erbjuder information om hälsa och välmående enligt dina önskemål och val. Dessutom får du förmåner från Terveystalo och våra samarbetspartners.

Registrera som Oma Terveys -kund.

Alla förmåner

Artiklar

Kuinka karistaa kesäkilot?
2017-08-15 Naisen terveys

Jos kesäherkuttelu ja rento löhöily kääntävät vaakaa uusiin lukemiin, ei hätää – ravitsemusterapeutti neuvoo, kuinka kesäkiloista pääsee eroon ilman nälkäkuuria.

Valvottavatko perheen pienimmät?
2017-08-11 Lapsen terveys

Nukahtamisvaikeudet ja yöheräily ovat monille lapsiperheille arkipäivää. Usein illan rauhoittaminen ja yhteiset pelisäännöt auttavat saavuttamaan rauhallisen yön.

Takaisin töihin – ihanaa!
2017-07-28 Naisen terveys

Töihinpaluun ei kuulu aiheuttaa ahdistusta – parhaimmillaan töihin palaaminen tuo paljon iloa elämään. Työpsykologi kertoo, kuinka tehdä töihin palaamisesta helppoa ja hauskaa.

Kesäkisa: Millainen lomailija olet?
2017-06-26 Naisen terveys

Testaa, millainen lomailija olet ja voit voittaa kesäisen jäätelölahjakortin! Arvomme yhteensä 20 kahden jäätelölipukkeen pakettia. Palkinnot arvotaan 12.7., ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Alla artiklar

Favoriter

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Välj intressanta ämnen

Välj din idrottsförening.