Du kan välja intressanta ämnen och modifiera Oma Terveys

Förmåner

Som Oma Terveys kund får du mera

Oma Terveys erbjuder information om hälsa och välmående enligt dina önskemål och val. Dessutom får du förmåner från Terveystalo och våra samarbetspartners.

Registrera som Oma Terveys -kund.

Alla förmåner

Artiklar

5 kysymystä suonikohjuista
2018-03-01 Naisen terveys

Miten tunnistaa suonikohjut ja milloin on syytä mennä lääkäriin? Terveystalon Thorax- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri Pekka Kuukasjärvi vastaa kysymyksiin suonikohjuista.

Pysy pystyssä mäessä ja kadulla
2018-02-22 Naisen terveys

Vauhdikkaiden talvilajien harrastajien ja liukkailla kaduilla kulkevien jalankulkijoiden on syytä olla tarkkana kaatumisriskin takia. Ranne- ja olkapäävammat ovat tyypillisiä talviliikkujan vaivoja.

Nauru ystävän kanssa on kuin pikajumppa
2018-02-13 Naisen terveys

Ystävyyssuhteilla on suuri merkitys sekä mielen että kehon hyvinvoinnille. Ystävän halaaminen ja yhdessä nauraminen tuottaa mielihyvää, parantaa verenkiertoa ja lievittää stressiä.

Yhteys lääkäriin yhdellä klikkauksella
2018-02-05 Naisen terveys

Lääkärin vastaanotolle pääsee nykyään joustavasti kotoa tai vaikka ulkomaan lomamatkalta käsin. Etävastaanotolla yleislääkäriltä, hoitajalta, gynekologilta tai lastenlääkäriltä saa vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin helposti ja nopeasti.

Alla artiklar

Favoriter

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Välj intressanta ämnen

Välj din idrottsförening.