You can modify the service by choosing the topics of your interest

Campaigns

Benefits for registered clients

Oma Terveys offers information about health and wellbeing according to your wishes and choices. Registered Oma Terveys clients also recieve benefits from Terveystalo and our partners.

Join the Oma Terveys service by registering.

All benefits

Articles

Kesäkisa: Millainen lomailija olet?
6/26/2017 Naisen terveys

Testaa, millainen lomailija olet ja voit voittaa kesäisen jäätelölahjakortin! Arvomme yhteensä 20 kahden jäätelölipukkeen pakettia. Palkinnot arvotaan 12.7., ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Älä suorita kesälomaa
6/19/2017 Naisen terveys

Lomalla on tärkeää varata aikaa palautumiseen. Tiukkojen suunnitelmien sijaan on hyvä pysähtyä miettimään, mitä oma mieli ja keho tarvitsevat.

Näin hoidat kesän haaverit
6/16/2017 Lapsen terveys

Kun aktiivisuus ja vapaa-aika kesällä lisääntyvät, myös tapaturmia sattuu herkemmin. Nyt on hyvä aika palauttaa mieleen, miten hoitaa haavat, palovammat ja urheilutapaturmat.

Tunnetko kesän terveysmyytit?
6/16/2017 Naisen terveys

Heinäkuu on mätäkuu, ruskettunut iho ei pala ja kesäflunssa on talvista sitkeämpi – lääkäri kertoo, ovatko kesämyytit totta vai tarua.

All articles

Blogs

Salibandy vaarantaa miesten silmät
9/14/2016Miehen terveysBlogit

Ammattilentäjä pelaa kavereidensa kanssa salibandya. Rento meininki, hauskaa hikiliikuntaa. Kaverin lyönti lähtee kivasti, mutta vähän väärään suuntaan. Pallo osuu pelikaverin silmään, silmä on kipeä ja näkö vähän sumea. Kellään ei ole suojalaseja. Silmälääkärin vastaanotolla todetaan ruhjevamma ja verkkokalvon irtauma. Ammattilentäjän ura on ohi.

All blogs
Kuvateksti

Oma Terveys

Health details, easy booking, labresults, information, benefits and much more. Have you registered with Oma Terveys?

Favourites

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Choose the topics of your interest

Choose your club.