You can modify the service by choosing the topics of your interest

Articles

Mistä apua lomavaivaan?
2/15/2019 Naisen terveys

Reissatessa tapahtuu ja sattuu. Mitä täytyy ottaa huomioon lomaan valmistautuessa? Mistä löytyy apua, jos terveyshuolia ilmaantuu lomalla? Tarkista matkailijan muistilistasta, mitä terveysasioista pitää lomaillessa tietää!

Nauru ystävän kanssa on kuin pikajumppa
2/14/2019 Naisen terveys

Ystävyyssuhteilla on suuri merkitys sekä mielen että kehon hyvinvoinnille. Ystävän halaaminen ja yhdessä nauraminen tuottaa mielihyvää, parantaa verenkiertoa ja lievittää stressiä.

Minimoi liukastumisen riski, käytä liukuestekenkiä
2/11/2019 Naisen terveys

Uutisotsikoissa toistuu vuosittain, kuinka talvi yllätti autoilijat ja junat, mutta samaa voi sanoa myös jalankulkijoista. Syy on sama, alla vääränlaiset pinnat. Jalankulkijatkin voisivat kysyä toisiltaan käytätkö kitkoja vai nastoja. Liukastuminen on yleisin jalankulkijoiden tapaturmia aiheuttava tekijä talvella, se koskettaa niin nuoria kuin vanhoja. Myös talvipyöräilijöiden on syytä varautua oikeanlaisilla välineillä: kypärällä ja nastarenkailla.

Läsnäolo ja yhteinen aika ovat parisuhteen liima
2/1/2019 Naisen terveys

Varsinkin kiireisessä arjessa kosketus ja läheisyys voivat hävitä huomaamatta. Lue asiantuntijoiden kolme vinkkiä, joilla parannat parisuhteen hyvinvointia.

All articles

Favourites

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Choose the topics of your interest

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Senioirin terveys

Choose your club.