….or move directly to the Oma Terveys web service

Remote services

Log in and move directly to the section

Laboratory examinations

Log in and move directly to the section

Upcoming appointments

Log in and move directly to the section

Past appointments

Log in and move directly to the section

You can modify the service by choosing the topics of your interest

Articles

Kesäapteekki kuntoon

Kesällä valoisat päivät houkuttelevat ulos ja liikkeelle. Tyypilliset haaverit ja tapaturmat ovat sen mukaisia. Miten toimia, kun punkki puree tai nilkka nyrjähtää? Kesäloman lähestyessä kannattaa myös päivittää lääkekaapin sisältö kotona ja mökillä.

Hieronta ja kosketuksen voima tukee palautumista raskaasta vuodesta

Kulunut vuosi on ollut monin tavoin poikkeuksellinen ja raskaskin. Terveystalon datasta selviää, kuinka koronaepidemia osaltaan on voimistanut työterveysasiakkaiden mielenterveyteen liittyvien haasteiden esiintymistä, ja toisaalta kuinka etätyö on tarjonnut oman mausteensa työergonomiaan. Monella liikunnan harrastaminen on yksipuolistunut tilojen ollessa suljettuna ja ryhmätoiminnan tauolla. Terveystalon fysiatri Lotta Kuusinen kertoo kuinka hieronta ja kosketuksen voima voi tukea palautumista näiden haastavien aikojen yli.

Golfari, ethän unohda näitä kolmea asiaa

Kesän saavuttua aurinko on paistanut ja nurmikin vihertää, mikä on tarkoittanut golfareille vain yhtä asiaa. Uuden golfkauden alkua. Vaikka golf on yksi terveyttä edistävimmistä urheilulajeista, voi tässäkin lajissa loukata itseään. Vaikka mieli siis tekisi rynnätä lyömään kauden ensimmäistä hole-in-onea härän raivolla, on hyvä pysähtyä hetkeksi ja valmistautua uuteen kauteen huolella. Kuten vanha kansa sanoo, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Unta kaaoksen keskellä – yksinpurjehtija Ari Huusela latautui historiallisella matkallaan Terveystalon asiantuntijoiden vinkeillä

Kun 58-vuotias Ari Huusela lipui maaliskuussa ranskalaiseen satamaan purjehdittuaan yksin maailman ympäri 116 päivän ajan, hänestä tuli ensimmäinen Vendee Globe -yksinpurjehduksen suorittanut pohjoismaalainen. Olennainen osa Huuselan valmistautumista matkaan oli räätälöity univalmennus, jossa häntä luotsasivat Terveystalon unen Fokuksen lääketieteellinen johtaja Markku Partinen ja unihoitaja Anna-Mari Aronen.

All articles

Favourites

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Choose the topics of your interest

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Senioirin terveys

Choose your club.