You can modify the service by choosing the topics of your interest

Campaigns

Benefits for registered clients

Oma Terveys offers information about health and wellbeing according to your wishes and choices. Registered Oma Terveys clients also recieve benefits from Terveystalo and our partners.

Join the Oma Terveys service by registering.

All benefits

Articles

Tiesitkö tämän ravitsemuksesta?
1/17/2018 Naisen terveys

Missä välipalassa on eniten sokeria? Entä lihottaako iltaisin syöminen? Vastaa kysymyksiin ja testaa tietosi syömiseen liittyvistä väittämistä!

Hyvästi lounasväsymys!
1/9/2018 Naisen terveys

Lounaan jälkeen unettaa, eikä työnteko maistu. Syömällä sopivasti ja panostamalla oikeaan ruokarytmiin päivä rullaa paremmin.

Aloita uusi vuosi armollisesti
1/4/2018 Naisen terveys

Uusi vuosi ja uusi minä – uudenvuodenlupausten lunastaminen luo monille paineita. Hyvinvointia on helpompi rakentaa, kun kuuntelee tarpeitaan ja tekee omaan arkeen sopivia valintoja.

Tunnetko unirytmisi?
1/3/2018 Naisen terveys

Moni sinnittelee liian vähäisillä yöunilla. Niin aamu- kuin iltavirkun on hyvä löytää vakaa ja itselle luontainen unirytmi.

All articles

Blogs

Salibandy vaarantaa miesten silmät
9/14/2016Miehen terveysBlogit

Ammattilentäjä pelaa kavereidensa kanssa salibandya. Rento meininki, hauskaa hikiliikuntaa. Kaverin lyönti lähtee kivasti, mutta vähän väärään suuntaan. Pallo osuu pelikaverin silmään, silmä on kipeä ja näkö vähän sumea. Kellään ei ole suojalaseja. Silmälääkärin vastaanotolla todetaan ruhjevamma ja verkkokalvon irtauma. Ammattilentäjän ura on ohi.

All blogs
Kuvateksti

Oma Terveys

Health details, easy booking, labresults, information, benefits and much more. Have you registered with Oma Terveys?

Favourites

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Choose the topics of your interest

Choose your club.