Naisen tutkimuspaketti alkaen 105 €

Kun haluat tietoa terveydestäsi, saat sen helposti ja nopeasti laboratoriotutkimuspakettimme avulla. Naisille tarjoamme kaksi tutkimuspakettia: Naisen perus- ja laaja tutkimuspaketti. Naisen perustutkimuspaketilla saat tietoa yleisvoinnistasi ja selvität naisen elimistön toiminnan kannalta tärkeitä arvoja. Naisen laajalla tutkimuspaketilla kartoitat terveyttäsi kattavammin, esimerkiksi D- ja B12 -vitamiinien riittävän saannin ja rautavarastojen riittävän määrän ferritiini -tutkimuksella. Kertakäynti laboratoriossa riittää – varaa vain aika, lähetettä et tarvitse.

Naisen perustutkimuspaketin hinta 105 € (norm. 115€)
(sis. verenkuva, tulehdusarvo, kolesterolit, pitkäaikainen verensokeri, kilpirauhasen toiminta, munuaisten ja maksan toiminta, kalsium)

Naisen laajan tutkimuspaketin hinta 169 € (norm. 179€)
(sis. Naisen perustutkimuspaketti + ferritiini, senkka, B12- ja D-vitamiini)

Saat tekstiviestillä tiedon, kun tulokset ovat valmiit. Näet tutkimusten tulokset Oma Terveys -palvelussa. Mikäli tutkimusten tulokset poikkeavat viitearvoista tai niiden tulkinta muuten mietityttää, on syytä varata aika Terveystalon lääkäriltä tulosten tulkintaa ja mahdollisia jatkotoimenpiteitä ajatellen.

Etu on voimassa 1.1. - 31.3.2020 asti.

Ajanvaraus ja valmistautuminen näytteenottoon:
Varaa 10 minuutin aika laboratorioon. Näytteenotto ei vaadi valmistautumista, mutta näytteet tulee ottaa ennen kello 12.00. Mikäli sinulla on tyroksiini-lääkitys, niin näyte tulee ottaa ennen lääkkeen ottamista.

Etu on lunastettavissa näyttämällä Oma Terveys –mobiilietukuponkia laboratorion näytteenottajalle ja maksun yhteydessä.

Etukupongin löydät Oma Terveys -sovelluksesta kohdasta Hyvinvointia sinulle. Jos et vielä ole ladannut puhelimeesi Oma Terveys -sovellusta, voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta.

Varaa aika laboratorioon

Lue lisää

Oma Terveys -sovellus pitää sisällään helpon ajanvarauksen, terveystiedot, laboratoriotulokset, reseptit, rokotukset ja muistutukset sekä Etäpalvelut kuten chat-palvelut. Lääkäri-chat on auki kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Saat myös tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista sekä rahanarvoisia etuja.

Lataa puhelimeesi Oma Terveys sovelluskaupoissa: App Store tai Google Play Store.

Lataa Oma Terveys App Storesta

Lataa Oma Terveys Google Playsta

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.