...tai siirry Oma Terveyden selainversioon

Etäasiointi

Kirjaudu ja siirry suoraan osioon

Laboratoriotulokset

Kirjaudu ja siirry suoraan osioon

Tulevat vastaanottoajat

Kirjaudu ja siirry suoraan osioon

Menneet tapahtumat

Kirjaudu ja siirry suoraan osioon

Voit kohdentaa sisältöjä sinua kiinnostavilla aiheilla

Artikkelit

Kesäapteekki kuntoon

Kesällä valoisat päivät houkuttelevat ulos ja liikkeelle. Tyypilliset haaverit ja tapaturmat ovat sen mukaisia. Miten toimia, kun punkki puree tai nilkka nyrjähtää? Kesäloman lähestyessä kannattaa myös päivittää lääkekaapin sisältö kotona ja mökillä.

Hieronta ja kosketuksen voima tukee palautumista raskaasta vuodesta

Kulunut vuosi on ollut monin tavoin poikkeuksellinen ja raskaskin. Terveystalon datasta selviää, kuinka koronaepidemia osaltaan on voimistanut työterveysasiakkaiden mielenterveyteen liittyvien haasteiden esiintymistä, ja toisaalta kuinka etätyö on tarjonnut oman mausteensa työergonomiaan. Monella liikunnan harrastaminen on yksipuolistunut tilojen ollessa suljettuna ja ryhmätoiminnan tauolla. Terveystalon fysiatri Lotta Kuusinen kertoo kuinka hieronta ja kosketuksen voima voi tukea palautumista näiden haastavien aikojen yli.

Golfari, ethän unohda näitä kolmea asiaa

Kesän saavuttua aurinko on paistanut ja nurmikin vihertää, mikä on tarkoittanut golfareille vain yhtä asiaa. Uuden golfkauden alkua. Vaikka golf on yksi terveyttä edistävimmistä urheilulajeista, voi tässäkin lajissa loukata itseään. Vaikka mieli siis tekisi rynnätä lyömään kauden ensimmäistä hole-in-onea härän raivolla, on hyvä pysähtyä hetkeksi ja valmistautua uuteen kauteen huolella. Kuten vanha kansa sanoo, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Unta kaaoksen keskellä – yksinpurjehtija Ari Huusela latautui historiallisella matkallaan Terveystalon asiantuntijoiden vinkeillä

Kun 58-vuotias Ari Huusela lipui maaliskuussa ranskalaiseen satamaan purjehdittuaan yksin maailman ympäri 116 päivän ajan, hänestä tuli ensimmäinen Vendee Globe -yksinpurjehduksen suorittanut pohjoismaalainen. Olennainen osa Huuselan valmistautumista matkaan oli räätälöity univalmennus, jossa häntä luotsasivat Terveystalon unen Fokuksen lääketieteellinen johtaja Markku Partinen ja unihoitaja Anna-Mari Aronen.

Kaikki artikkelit
Kuvateksti

Kysy asiantuntijalta

Onko mielessäsi terveyteen tai hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä? Poimimme yleisesti kiinnostavia kysymyksiä vastattavaksi Asiantuntija vastaa -palstalla.

Kuvateksti

Ota haltuun Oma Terveys

Terveystiedot, helppo ajanvaraus, laboratoriotulokset, tietoa, etuja ja paljon muuta. Joko sinulla on Oma Terveys?

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.