Voit kohdentaa sisältöjä sinua kiinnostavilla aiheilla

Artikkelit

8 faktaa kesäterveydestä
16.7.2018

Voiko allergikko vihtoa, taltuttaako kyypakkaus käärmeenpureman tai uhkaako virtsatietulehdus, jos uimapukua ei vaihda kuiviin vaatteisiin?

Totta vai tarua kesäterveydestä?
16.7.2018

Testaa, erotatko totuudet kesän terveyteen liittyvistä uskomuksista, ja voit voittaa langattoman kaiuttimen vaikka mukaan piknikille tai mökkilaiturille.

Viilennä oloa helteellä
9.7.2018

Kesällä aurinko hellii ihoa ja mieltä. Helteellä kannattaa kuitenkin muistaa suojautua liialta auringolta ja juoda runsaasti vettä.

Kuinka nauttia kesästä ilman lomaa?
3.7.2018 Työhyvinvointi

Suloisina suvipäivinä suurin osa suomalaisista nautiskelee leppoisasta olosta mökkeillen tai matkaillen. Loma palauttaa ja virkistää, mutta entä jos koko kesä kuluukin töissä? Asiantuntija kertoo, kuinka saada kesästä kaikki irti, vaikka viettäisikin päivät työpaikalla.

Kaikki artikkelit

Blogit

Salibandy vaarantaa miesten silmät
14.9.2016Miehen terveysBlogit

Ammattilentäjä pelaa kavereidensa kanssa salibandya. Rento meininki, hauskaa hikiliikuntaa. Kaverin lyönti lähtee kivasti, mutta vähän väärään suuntaan. Pallo osuu pelikaverin silmään, silmä on kipeä ja näkö vähän sumea. Kellään ei ole suojalaseja. Silmälääkärin vastaanotolla todetaan ruhjevamma ja verkkokalvon irtauma. Ammattilentäjän ura on ohi.

Kaikki blogit
Kuvateksti

Ota haltuun Oma Terveys

Terveystiedot, helppo ajanvaraus, laboratoriotulokset, tietoa, etuja ja paljon muuta. Joko sinulla on Oma Terveys?

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.