Kysy asiantuntijalta

Hörökorvat

11.11.2011Asiantuntija vastaa
Tiedustelisin otoplastiatoimenpiteeseen liittyvistä asioista. Hörökorvat vaikuttavat päivittäin elämään. Joka aamuinen ongelma on se miten laittaisi hiukset esim. töissä kun hiukset ei saisi olla mielellään auki. Miten prosessi alkaa ja kulkee Terveystalossa ja kuinka paljon se maksaa? Onko mahdollista vaikuttaa siihen kuinka paljon ”hörötystä” muutetaan? Kiitos jo etukäteen!

Hörökorvatoimenpiteen hoitosuunnitelma ja -kustannukset selkiytyvät plastiikkakirurgin vastaanotolla. Hoito suunnitellaan aina potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan ja vastaanotolla käydään läpi mahdolliset hoitovaihtoehdot. Toimenpiteessä korvanlehden tai korvanlehtien muotoa ja asentoa muutetaan korvan rustorakennetta muotoilemalla. Korvarustoa ohennetaan ja taivutetaan lähemmäksi päätä. Leikkausarpi jää korvanlehden taakse. Toimenpide voidaan aikuisille tehdä paikallispuudutuksessa. Tarvittaessa potilas voi toimenpiteen lopussa arvioida saavutettua hoitotulossa käsipeilin avulla. Jälkihoidoksi suositellaan yleensä pääpannan pitämistä 2-4 viikon ajan. Pääpanta tukee korvalehtien uutta asentoa.  

Hörökorvatoimenpidehinnat: Yhden korvalehden hoito paikallispuudutteessa päiväkirurgisesti alkaen 1 100 € (hinta sisältää ompeleiden poiston sekä jälkitarkastuksen lääkärille), plus poliklinikkamaksu 13,50 €. Kahden korvalehden hoito paikallispuudutteessa päiväkirurgisesti alkaen 2 200 € (hinta sisältää ompeleiden poiston sekä jälkitarkastuksen lääkärille), plus poliklinikkamaksu 13,50 €.

Henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja kustannusarvio selkeytyvät plastiikkakirurgin vastaanotolla. Voit myös varata ajan maksuttomalle neuvontakäynnille

Asiantuntija vastaa

Onko mielessäsi terveyteen tai hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä? Poimimme yleisesti kiinnostavia kysymyksiä vastattavaksi Asiantuntija vastaa -palstalla.

Lähetä kysymys
Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 A, 6.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.