Turussa punkkirokote etuhintaan 54€

Turun seudun Terveystaloissa nyt punkkirokotus etuhintaan 54 € heinäkuun loppuun asti. Punkkirokotukseen on mahdollista tilata myös perherokotusaika ja rokottaa kerralla koko perhe. Perusrokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta. Etu koskee yhtä rokotuskertaa per henkilö. Etu on voimassa seuraavissa Terveystaloissa: Pulssi, Aninkainen, DataCity, Naantali ja Lieto.

Punkkirokotus etuhintaan 54 € / rokotuskerta (norm. 64 €)

Punkkirokotus antaa suojan puutiaisaivotulehdusta vastaan. Punkkien kantaman viruksen aiheuttamasta puutiaisaivokuumeesta voi jäädä pysyvästi elämänlaatua alentavia keskushermostollisia jälkioireita.

Perusrokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta. Toinen annos annetaan 1–3 kuukauden päästä ensimmäisestä annoksesta ja kolmas annos 5–12 kuukauden päästä toisesta annoksesta. 

Etuhinta sisältää 1 rokotuskerran, pistoksen ja poliklinikkamaksun 1 henkilölle.

Varaa aika

Varaa perherokotusaika

Yhdellä vastaanottoajalla voidaan rokottaa kaksi perheenjäsentä. Varaa kaksi aikaa, jos rokotettavia on 3–5.

Edun saat Turun seudun Terveystalon toimipisteissä (Pulssi, Aninkainen, DataCity, Naantali ja Lieto) mainitsemalla siitä vastaanotolla ja kertomalla kassalla etukoodin ETU10. Etu on voimassa 31.7.2019 asti.

Lue lisää punkkirokotteesta >

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Senioirin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.