Kirkkaampi hymy häikäisevään hintaan

Kun haluat raikastaa ilmettäsi ja kirkastaa hymyäsi, Terveystalon suuhygienistin tekemä valkaisu on turvallinen, nopea ja vaivaton vaihtoehto. Valkaisu tehdään valkaisugeelillä ja sitä voidaan avustaa valkaisulampuilla tai laservaloilla. Nyt saat tehokkaan valkaisun etuhintaan huhtikuun loppuun saakka.

  • Tehovalkaisu 220 € (norm. 250 €)
  • Tehovalkaisu laserilla tai valolla 240 € (norm. 295 €)
Valkaisumenetelmät vaihtelevat toimipisteittäin. Etuhinta sisältää vastaanottovalkaisukäynnin. Palvelumaksu lisätään etuhintaan. Etuhinta ei sisällä mahdollisia valkaisua ennakoivia toimenpiteitä kuten hammaskiven poistoa. Etu tulee käyttää viimeistään 30.4.2019. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

Jotta valkaisun lopputulos olisi paras mahdollinen, hampaiston pitää olla moitteettomassa kunnossa ennen valkaisua. Esimerkiksi hammaskivi ja pinnalliset värjäytymät tulee poistaa tai tummentuneet paikat korjata, sillä kemialliset valkaisuaineet valkaisevat vain omaa hammaskudosta. Ennen varsinaista hampaiden valkaisun aloittamista, varaa aika maksuttomaan hampaiden valkaisukonsultaatioon. Valkaisukonsultaatiossa suunterveyden ammattilainen auttaa soveltuvan valkaisumenetelmän valinnassa. Lisäksi valkaisukonsultaatiossa tarkastetaan soveltuvuus toimenpiteeseen, lähtöväri ja informoidaan valitusta valkaisumenetelmästä.

HUOM. Eri valkaisumenetelmien teho on yksilöllistä. Valkaisua ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Hampaiden valkaisun alaikäraja on 18-vuotta.

Varaa aika maksuttomaan hampaiden valkaisukonsultaatioon ennen hampaiden valkaisun aloittamista.

Varaa aika suuhygienistille

Etu on voimassa kaikissa Terveystalon hammaslääkäripalveluja tarjoavissa toimipaikoissa

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.