Yhteys Lääkäriin 24/7

Käyttöohjeet:

Rekisteröidy Oma Terveys 24/7 –palveluun. Rekisteröityminen voidaan tehdä joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella. Vahvalla tunnistautumisella varmistamme, että tietosi ovat vain sinun käytössäsi. Rekisteröitymisen jälkeen voit nopeuttaa palvelun käyttöä luomalla oman salasanan.

1. Valitse valikosta Yhteys Lääkäriin 24/7.

2. Valitse palvelu, jota haluat käyttää.

3. Ota kuva Kela-kortista ja varaudu lähettämään se chatissa heti kun saat yhteyden.

4. Siirry maksamaan.

5. Maksu suoritetaan luottokortilla, verkkopankissa tai PayPalilla ja maksun jälkeen kuitti toimitetaan sähköpostilla.

6. Aloita keskustelu lääkärin kanssa. Saat vastauksen ilman pidempää odotusta.

7. Palvelun viestitoiminnallisuuden lisäksi voi lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä.

Keskustelu edellyttää toimivaa tietoliikenneyhteyttä. Jos tietoliikenneyhteys jostain syystä kuitenkin katkeaa kesken keskustelun ota yhteyttä asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com.

Netti-, digi-, online- ja chat-lääkäripalvelut tarjoavat joustavan tavan asioida lääkärissä. Terveystalossa Yhteys Lääkäriin 24/7 on apunasi terveyteesi liittyvissä asioissa ajasta ja paikasta riippumatta.

Kirjaudu Oma Terveyteen ja siirry palveluun

Chat-palvelun avulla voit ottaa lääkäriin yhteyttä, kun fyysisiä tutkimuksia ei tarvita. Nettilääkäri antaa vastauksen viestiisi ilman pidempää odottelua.

Palvelun viestitoiminnallisuuden lisäksi voit lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä. Palvelu toimii www.terveystalo.com/omaterveys sivustolla sekä puhelimen mobiiliselaimella.

Yhteys Lääkäriin 24/7

Yhteys Lääkäriin 24/7 -palvelu on auki kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Saat chat-viestiisi vastauksen yleislääkäriltä ilman odottelua. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa, kun lääkäriin ei tarvitse matkustaa. Nettilääkäri on aina käden ulottuvilla.

Palvelun avulla voidaan tehdä hoidon tarpeen arviointi, määrätä laboratoriokokeita ja reseptejä. Esimerkiksi allergiaoireet, virtsatieinfektiot, ihottumat ja hoito-ohjeiden saanti jo todettuihin vaivoihin ovat tyypillisimpiä palvelun avulla hoidettavia sairauksia. Palvelu ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon eikä esimerkiksi uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen. Huomioithan, että esim. korvatulehdukseen tai poskiontelotulehdukseen ei voi määrätä antibiootteja chatin kautta.

Yhteys Lääkäriin 24/7 hinta on 46 €.

Yhteys lääkäriin 24/7 työterveysasiakkaille

Chat-palvelu tarjoaa työterveysasiakkaille vaihtoehtoisen tavan hoitaa terveyteen liittyviä asioita perinteisen fyysisen vastaanoton sijaan. Tarkista työnantajaltasi sisältyykö palvelu työterveyssopimukseen.

Palvelu on auki 24/7 kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Resepti Uusiksi

Resepti Uusiksi -palvelu tarjoaa vaivattoman tavan uusia lääkereseptit. Samalla kertaa voit uusia kolmekin reseptiä. Kirjoita viesti tarvitsemistasi resepteistä ja lääkäri kysyy sinulta mahdolliset lisäkysymykset. Käyttämällä palvelua annat lääkärille luvan katsoa tietosi Kanta-palvelun potilastiedon arkistosta ja lääketietokannasta sekä Terveystalon potilastietojärjestelmästä kokonaiskuvan muodostamiseksi reseptin uusimista varten. Tieto lähetetään sähköisenä lääkemääräyksenä apteekkiin ja voit noutaa lääkkeen lähimmästä apteekistasi heti. Palvelu ei sovellu uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen eikä korvatulehdukseen tai poskiontelotulehdukseen määrättäviin antibiootteihin.

Palvelu on auki arkisin klo 8-20.

Resepti Uusiksi -palvelun hinta on 22 €, palvelu ei ole Kela-korvattava.

Terveyskatsastus

Päivitä terveytesi status – Terveyskatsastus on uusi ja fiksu tapa ottaa selvää miten voit. Miten tämä sähköinen terveystarkastus sitten toimii? Käy laboratoriossa (et tarvitse edes lähetettä) ja ota chat-yhteys lääkäriin, joka käy kanssasi läpi tulosten olennaiset ja mahdolliset tarkempaa huomiota tai jatkotoimia vaativat kohdat.

Kirjautumalla Oma Terveys 24/7 -palveluun näet tutkimusten tulokset niiden valmistuttua. Voit aloittaa keskustelun chat-yhteydellä lääkärin kanssa seuraavana päivänä tuloksien valmistumisesta tai viimeistään 30 päivän kuluessa. Terveyskatsastus maksetaan kokonaisuudessaan laboratoriokäynnin yhteydessä ja löydät sinulle aktivoidun chat-ikkunan Yhteys Lääkäriin 24/7 -sivustolta kun kirjaudut Oma Terveys –palveluun.

Palvelu on auki arkisin klo 8-20.

 • Tutustu terveyskatsastuksiin:
  • Terveyskatsastus, mies 135 €
  • Terveyskatsastus, mies 50+ 135 €
  • Terveyskatsastus, nainen 135 €
  • Terveyskatsastus, sukupuolitautien testi 98 €

Käyttöohjeet

 • Rekisteröidy Oma Terveys 24/7 –palveluun. Rekisteröityminen voidaan tehdä joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella. Vahvalla tunnistautumisella varmistamme, että tietosi ovat vain sinun käytössäsi. Rekisteröitymisen jälkeen voit nopeuttaa palvelun käyttöä luomalla oman salasanan.
 • Valitse valikosta Yhteys Lääkäriin 24/7.
 • Valitse palvelu, jota haluat käyttää.
 • Ota Kela-kortti esille ja varaudu esittämään se keskustelun aikana.
 • Siirry maksamaan.
 • Maksu suoritetaan luottokortilla, verkkopankissa tai PayPalilla ja maksun jälkeen kuitti toimitetaan sähköpostilla.
 • Aloita keskustelu lääkärin kanssa. Saat vastauksen ilman pidempää odotusta.
 • Palvelun viestitoiminnallisuuden lisäksi voi lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä.
 • Keskustelu edellyttää toimivaa tietoliikenneyhteyttä. Jos tietoliikenneyhteys jostain syystä kuitenkin katkeaa kesken keskustelun ota yhteyttä Terveystalo Asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com.

Kirjaudu Oma Terveyteen ja siirry palveluun

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.