Etäpalvelut

Käyttöohjeet:

Rekisteröidy Oma Terveys 24/7 –palveluun. Rekisteröityminen voidaan tehdä joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella. Vahvalla tunnistautumisella varmistamme, että tietosi ovat vain sinun käytössäsi. Rekisteröitymisen jälkeen voit nopeuttaa palvelun käyttöä luomalla oman salasanan.

1. Kirjaudu sisään Oma Terveys 24/7 -palveluun.

2. Valitse Etäpalvelut-osiosta palvelu, jota haluat käyttää.

3. Siirry maksamaan.

4. Maksu suoritetaan luottokortilla, verkkopankissa tai PayPalilla ja maksun jälkeen kuitti toimitetaan sähköpostilla.

5. Aloita keskustelu lääkärin kanssa. Saat vastauksen ilman pidempää odotusta.

6. Palvelun viestitoiminnallisuuden lisäksi voi lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä.

Keskustelu edellyttää toimivaa tietoliikenneyhteyttä. Jos tietoliikenneyhteys jostain syystä kuitenkin katkeaa kesken keskustelun ota yhteyttä asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com.

Etäpalvelut ovat apunasi ajasta ja paikasta riippumatta

 

Terveystalon Etäpalvelujen, kuten chat-palvelujen, avulla voit ottaa lääkäriin tai hoitajaan yhteyttä, kun fyysisiä tutkimuksia ei tarvita. Saat vastauksen viestiisi ilman pidempää odottelua. Viestitoiminnallisuuden lisäksi voit tarvittaessa lähettää kuvan tai videotiedoston asioinnin sujuvoittamiseksi. Voit käyttää Etäpalveluja sekä Oma Terveys -verkkosivustolla että -mobiilisovelluksessa.

Lääkäri-chat 24/7

Lääkäri-chat on auki kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Saat chat-viestiisi vastauksen yleislääkäriltä ilman odottelua. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa, kun lääkäriin ei tarvitse matkustaa.

Palvelun avulla voidaan tehdä hoidon tarpeen arviointi, määrätä laboratoriokokeita ja reseptejä. Esimerkiksi allergiaoireet, virtsatieinfektiot, ihottumat ja hoito-ohjeiden saanti jo todettuihin vaivoihin ovat tyypillisimpiä palvelun avulla hoidettavia sairauksia.

Palvelu ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon eikä esimerkiksi uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen. Huomioithan, että esimerkiksi korvatulehdukseen tai poskiontelotulehdukseen ei voi määrätä antibiootteja chatin kautta.

Lääkäri-chat 24/7 työterveysasiakkaille

Chat-palvelut tarjoavat työterveysasiakkaille vaihtoehtoisen tavan hoitaa terveyteen liittyviä asioita perinteisen fyysisen vastaanoton sijaan. Tarkista työnantajaltasi, sisältyykö palvelu työterveyssopimukseen.

Valitse Lääkäri-chat 24/7 työterveysasikkaille tai Lääkäri-chat 24/7 yksityisasiakkaille. Hinta yksityisasiakkaille on 46 €/chat.

Hoitaja-chat 24/7

Hoitaja-chatin kautta saat ohjausta ja neuvontaa terveyteen liittyvissä kysymyksissä mm. äkillisissä hengityselinsairauksissa, vatsataudeissa, allergiaoireissa ja rokotuksissa. Hoitaja-chatissa ei voi uusia reseptejä.  Hoitaja-chat on avoinna 24/7.

Chatissa hoidon tarpeen arvion myötä saat hoitajalta kohdennetut kotihoito-ohjeet tai ohjauksen juuri oikean asiantuntijan vastaanotolle tai Lääkäri-chattiin, mikäli oireet edellyttävät lääkärin arviota.

Hoitajaan voit ottaa yhteyttä myös Soita Hoitajalle -palvelun kautta numerosta 030 633 9551.

Puhelinpalvelu on auki 24/7, ja hinta on 12 €/soitto. Lisäksi veloitetaan puhelun hinta, joka on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min. Lue lisää  »

Hoitaja-chat 24/7 työterveysasiakkaille

Chat-palvelut tarjoavat työterveysasiakkaille vaihtoehtoisen tavan hoitaa terveyteen liittyviä asioita perinteisen fyysisen vastaanoton sijaan. Tarkista työnantajaltasi, sisältyykö palvelu työterveyssopimukseen.

Valitse Hoitaja-chat työterveysasikkaille tai Hoitaja-chat yksityisasiakkaille. Hinta työterveysasiakkaalle tai yksityisasiakkaalle on aina  12 €/chat.

Muut chat-palvelut

Resepti Uusiksi

Resepti Uusiksi -palvelu tarjoaa vaivattoman tavan uusia lääkereseptit. Samalla kertaa voit uusia kolmekin reseptiä. Kirjoita viesti tarvitsemistasi resepteistä ja lääkäri kysyy sinulta mahdolliset lisäkysymykset.

Käyttämällä palvelua annat lääkärille luvan katsoa tietosi reseptikeskuksesta kokonaiskuvan muodostamiseksi reseptin uusimista varten. Tieto lähetetään sähköisenä lääkemääräyksenä apteekkiin ja voit noutaa lääkkeen lähimmästä apteekistasi heti. Palvelu ei sovellu uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen.

Palvelu on auki arkisin klo 8-20. Resepti Uusiksi -palvelun hinta on 22 €, palvelu ei ole Kela-korvattava.

Kirjaudu sisään

Terveyskatsastus

Päivitä terveytesi status – Terveyskatsastus on uusi ja fiksu tapa ottaa selvää miten voit. Käy labroratoriossa (et tarvitse edes lähetettä) ja ota chat-yhteys lääkäriin, joka käy kanssasi läpi tulosten olennaiset ja mahdolliset tarkempaa huomiota tai jatkotoimia vaativat kohdat.

Kirjautumalla Oma Terveys 24/7 -palveluun näet tutkimusten tulokset niiden valmistuttua ja voit aloittaa keskustelun lääkärin kanssa. Terveyskatsastus maksetaan kokonaisuudessaan laboratoriokäynnin yhteydessä, joten voit aloittaa keskustelun lääkärin kanssa heti tai viimeistään kuukauden kuluessa siitä, kun vastaukset ovat valmistuneet. Palvelu on auki arkisin klo 8-20.

Terveyskatsastus 50+ miehille sekä naisille 135 €.  Lue lisää »

Varaa aika laboratorioon

Gynekologi-chat

Gynekologi-chatin kautta voit ottaa yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää esimerkiksi hormonikorvaushoidosta, ehkäisyasioista, kuukautisten siirrosta, seksuaaliterveydestä tai tulehduksista. Palvelun kautta voidaan uusia reseptejä ja määrätä laboratoriokokeita.

Jos vaiva vaatii jatkotutkimuksia, gynekologi ohjaa sinut eteenpäin vastaanotolle. Palvelu ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon eikä uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen.

Gynekologi-chat on auki tiistaisin klo 12-14, keskiviikkoisin klo 18-20 sekä torstaisin klo 13-14 ja klo 20-22. Palvelun hinta on 60 €/chat.

Gynekologi-chat on suljettuna heinäkuun.

Kirjaudu sisään

Lastenlääkäri-chat

Lastenlääkäri-chat on suljettuna heinäkuun.

Lastenlääkäri-chatilla saat yhteyden lastenlääkäriin joustavasti kotoasi tai vaikka ulkomaan lomamatkalta. Lastenlääkäri auttaa, kun sinulla on kysyttävää lapsesi ihottumista, allergioista, infektio-oireista, tai muista huolenaiheista. Chatin välityksellä voit myös lähettää valokuvia. Palvelun kautta voidaan muuan muassa tehdä reseptejä ja määrätä laboratoriokokeita.

Mikäli vaiva vaatii jatkotutkimuksia, lastenlääkäri kertoo sinulle miten pitäisi toimia. Tarvittaessa lapsi voidaan ohjata eteenpäin vastaanotolle. Palvelu ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon. Hengitystietulehdusten antibioottikuureja ei voida määrätä chatista, koska ne vaativat tutkimuksen lääkärin vastaanotolla.

Chat on auki maanantaisin klo 11-14, keskiviikkoisin 18-21 ja lauantaisin 9-12. Palvelun hinta on 60 €/chat.

Kirjaudu sisään


Käyttöohjeet

Rekisteröidy Oma Terveys 24/7 -palveluun. Rekisteröityminen voidaan tehdä joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella. Vahvalla tunnistautumisella varmistamme, että tietosi ovat vain sinun käytössäsi. Rekisteröitymisen jälkeen voit nopeuttaa palvelun käyttöä luomalla oman salasanan.

  • Kirjaudu sisään Oma Terveys 24/7 -palveluun.
  • Valitse Etäpalvelut-osiosta palvelu, jota haluat käyttää.
  • Siirry maksamaan.
  • Maksu suoritetaan luottokortilla, verkkopankissa tai PayPalilla ja maksun jälkeen kuitti toimitetaan sähköpostilla.
  • Aloita keskustelu lääkärin kanssa. Saat vastauksen ilman pidempää odotusta.
  • Palvelun viestitoiminnallisuuden lisäksi voi lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä.

Keskustelu edellyttää toimivaa tietoliikenneyhteyttä. Jos tietoliikenneyhteys jostain syystä kuitenkin katkeaa kesken keskustelun ota yhteyttä Terveystalon asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com.

.

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.