Yogaia-etu Oma Terveys -asiakkaille

Treeniä ja palautumista. Kun sinulle sopii.

Kotimainen nettijoogapalvelu Yogaia tuo tasokkaat jooga-, meditaatio-, lihaskunto- ja kehonhuoltotunnit suoraan kotiisi. Nyt myös koko perheen tunteja! Käytettävissäsi on yli 100 uutta tuntia joka viikko, ja mukaan pääset tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Interaktiivisilla livetunneilla voit halutessasi napsauttaa käyttämäsi laitteen kameran päälle ja saada ohjaajalta tsemppausta ja henkilökohtaista opastusta. Jos et jostain syystä ehdi mukaan suosikkitunnillesi, ei syytä huoleen! Voit osallistua kaikille tunneille myös jälkikäteen tallenteiden muodossa. Käytössäsi on laaja kirjo erilaisia 5-70 minuutin mittaisia harjoituksia, joiden joukosta löydät varmasti omat suosikkisi!

Huolehdi hyvinvoinnistasi missä ja milloin vain sinulle parhaiten sopii.

Terveystalon Oma Terveys -etuna saat nyt ensimmäisen kuukauden jäsenyyden Yogaiaan vain 3,00 €* ja saat pääsyn kaikille tunneille – niin livenä kuin tallenteinakin. Lisäksi pääset tutustumaan palveluun viikon ajan ilmaiseksi!

Kirjaudu Oma Terveyteen ja mene Yogaia-etuun Edut-valikon alta. Sieltä löydät linkin ilmaiseen viikon kokeiluun!

*Tilaus on jatkuva ja jos et peru tilausta viikon ilmaisjakson aikana, sinulta veloitetaan 3,00 € ensimmäisestä kuukaudesta. Ensimmäisen maksullisen kuukauden jälkeen tilaus jatkuu normaaliin hintaan 19,99 €/kk. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen milloin tahansa ennen seuraavaa laskutuspäivää tai vaihtaa sen toiseen jäsenyystyyppiin.

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 A, 6.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.