Urheilijan terveystarkastuksella tehoa suorituksiin

Urheilijan terveystarkastus on yhä suositumpi keino kohentaa kaiken ikäisten urheilijoiden treenitehoa ja ehkäistä rasitusvammoja. Piilevien haittojen tutkimus auttaa suunnittelemaan harjoittelua ja karttamaan riskitekijöitä.

Terveystarkastuksen tuloksista hyötyvät sekä urheilija että valmentajakin. Nuoren urheilijan tapauksessa myös vanhemmat saavat mielenrauhaa.

Terveystarkastus sisältää taustatietoja selvittävän esitietolomakkeen, ennakkoon tehtävän laboratoriotutkimuksen ja sydänsähkökäyrän (EKG) sekä lääkärintarkastuksen palautteineen. Tarkastuksesta selviää selviää mm. veren hemoglobiini ja valkosolujen määrä, lihastasapaino ja biologinen ikä.

Huomaa aikaa varatessasi, että laboratorioon ja EKG:hen on varattava aika vähintään 3-4 päivää ennen varsinaista lääkärintarkastusta.

Etuhinta 148 euroa Terveystalon urheiluseurakumppaneille (normaalihinta 174 €). Varaa aika puhelimitse numerosta 030 6000.

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.