Vetreyttä etätyöpäiviin

Paikat jumissa työpäivän aikana?

Koronatilanteen ajettua monet työpaikoilta kotiin etätöihin, voi työergonomia kokea kovan kolauksen. Jos kotona ei ole työhuonetta, monet ajautuvat tekemään töitä tuntikausiksi huonoihin asentoihin olohuoneissa ja keittiöissä.

Jos työskentelypiste ei ole ideaali – ja vaikka olisikin – kannattaa jäseniä verrytellä palaverien välissä muutamalla helpolla jumppaliikkeellä. Liike on lääkettä!

Tasapainoa ja liikkuvuutta kohentava treeniohjelma on paras apu haastavan arjen vastapainoksi. Tarjoamme käyttöösi maksutta oheiset neljä treenivideota, joiden avulla voit huolehtia kehostasi. Voit tehdä liikkeet heti aamulla, työpäivän aikana tai päivän päätteeksi – tärkeintä on toistuvuus. Voit tehdä näitä liikkeitä turvallisesti, vaikket olisikaan aiemmin juuri treenannut, tai vaikka sinulla olisi tuki- ja liikuntaelinkipuja.

Tämä johtavan fysioterapeuttimme Markus Forsellin räätälöimä ohjelma sisältää monipuolisesti liikkeitä koko keholle. Ohjelmaan on valittu helppoja liikkeitä, jotka pitävät kropan vetreänä koko päivän ja sopivat kaikille. Me Terveystalon fysioterapeutit toivotamme sinulle liikkumisen ja liikkeen iloa!

>> Treeniohjelmaan

Kaipaatko yksilöllistä ohjausta? Varaa aika fysioterapeutin vastaanotolle. Siellä laadimme sinulle oman yksilöllisen suunnitelman, jota voit toteuttaa Oma terveys -sovelluksen Suunnitelma-osassa.

Varaa aika fysioterapeutille
Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 A, 6.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.