Specsaversin etu: kaikki linssit -50 %

Elämäntyylimme vaatii silmiltä paljon. Katseluetäisyytemme vaihtuu päivittäin eri laitteiden, verkkosisältöjen ja painotuotteiden, sekä liikkuvien kuvien välillä. Kaiken tämän teemme lisäksi erilaisissa valaistusolosuhteissa. Silmämme joutuvatkin tekemään monia asioita samanaikaisesti.

SuperDrive, SuperSmart, SuperDigital sekä lähi- ja kaukopainotteiset linssit

Muun muassa näihin näkemisen haasteisiin vastaavat Specsaversin uudet lifestyle-linssit, jotka mahdollistavat entistä paremmin juuri sinun elämäntyyliisi sopivien linssien valinnan. Edistyksellisestä lifestyle-linssimallistosta löydät SuperDrive-moniteholinssit ja SuperSmart-yksiteholinssit.

SuperDrive- ja SuperSmart-linssit on kehitetty erityisesti ajamiseen sekä päivällä että yöllä ja niissä oleva pinnoite vähentää häikäisyä, parantaa kontrastia ja lyhentää palautumisaikaa esimerkiksi ajovalojen aiheuttaman häikäistymisen jälkeen. SuperDigital-moniteholinssit on suunniteltu erityisesti digitaalisen elämäntyylin tarpeisiin, jossa älypuhelinta ja muita digitaalisia laitteita käytetään pitkin päivää. SuperDigital-linssien ansiosta digitaalisten laitteiden käyttö on entistä mukavampaa ja selkeämpää. Uudet lähelle ja kauas optimoidut moniteholinssit mahdollistavat linssien yksilöllisen valinnan sen mukaan, tarvitsetko enemmän lähi- vai kaukopainotteisia linssejä. Lähipainotteiset linssit toimivat parhaiten esimerkiksi lukemista tai käsitöiden tekemistä varten ja kaukopainotteiset linssit taas toimivat parhaiten esimerkiksi paljon ulkoilevilla ihmisillä.

Hyödynnä etusi!

Specsaversilla aina voimassa oleva Valitse 2 Maksa 1 -etu (alk. 79 €) mahdollistaa monenlaiset kaksien silmälasien yhdistelmät. Voit esimerkiksi valita SuperDigital-linssit toisiin silmälaseihin ja toisiin laseihisi lähipainotteiset linssit. Näin saat kahdet silmälasit kahteen eri tarpeeseen.

Hyödynnä myös kampanjaetu: -50 % alennus kaikista linsseistä! Alennus koskee myös uusia lifestyle-linssejä. Etu on voimassa 24.11.2019 asti.

www.specsavers.fi

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.