Ravitsemusterapia etuhintaan 99 €

Nyt saat ravitsemusterapeutin vastaanottokäynnin etuhintaan 99 € (norm. alkaen 110 €). 

Saat edun käyttöösi näyttämällä mobiilietukuponkia maksun yhteydessä. Etukupongin löydät Oma Terveys -mobiilisovelluksesta. Jos et vielä ole ladannut puhelimeesi Oma Terveys -sovellusta, voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta: App Store , Google Play Store 

Etu on voimassa 1.8.-30.9.2018.

Ravitsemusterapiasta tukea terveellisen ruokavalion toteuttamiseen

Terveystalon laillistetut ravitsemusterapeutit ovat ammattilaisia, joiden vastaanotolta saa tukea ja ohjausta painonhallintaan sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävän ruokavalion toteuttamiseen. Ravitsemusterapia on tärkeässä roolissa niin diabeteksen, verenpaineen, syömishäiriöiden kuin monen muunkin sairauden hoidossa. Ruualla ja syömisellä on myös iso vaikutus arjessa jaksamiseen ja vireyteen. Toiminnallisissa vatsavaivoissa, ruoka-aineallergioissa ja keliakiassa ruoka on usein ainoa hoito.

Vastaanotolle voi tulla myös, vaikkei olisikaan mitään sairautta, sillä hyvä ravitsemus tukee hyvinvointia ja ehkäisee sairauksia. Moni ajattelee ehkä syövänsä terveellisesti, monipuolisesti ja riittävästi, mutta aina näin ei kuitenkaan ole. Ravitsemusterapeutin kanssa voi löytyä oivalluksia ruokavaliomuutoksiin.

Ravitsemusterapia ei ole vain ohjeiden ja neuvojen antamista, vaan tarvittaessa myös muutosmotivaation herättelyä sekä kannustusta ja tukea muutoksessa. Vastaanotolla pyritään löytämään asiakkaan elämäntilanteeseen sopivia tavoitteita ja muutoksia, joiden toteuttaminen arjessa on mahdollista. Ohjauksessa yhdistyvät vahva ja laaja ravitsemustieteen osaaminen sekä ihmisen fysiologian ja psykologian tuntemus.

Varaa aika ravitsemusterapeutille

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.