Miehen tutkimuspaketti, kesäetu työterveysasiakkaalle

Laboratoriotutkimuspakettiemme avulla saat helposti ja nopeasti tietoa yleisvoinnistasi ja terveydestäsi. Paketteihin on koottu erityisesti miehen elimistön toiminnan kannalta tärkeitä arvoja. Kertakäynti laboratoriossa riittää - varaa aika, lähetettä et tarvitse.

Miehen perustutkimuspaketilla selvität muun muassa kolesteroliarvot, maksan ja munuaisten toimintaa sekä testosteroninmäärän. Miehen laajalla tutkimuspaketilla selviää lisäksi D- ja B12-vitamiinien riittävä saanti, PSA -arvo ja rautavarastojen määrä.

Miehen perustutkimuspaketin hinta 105 € (norm. 115 €)
(sis. verenkuva, tulehdusarvo, kolesterolit, pitkäaikainen verensokeri, kilpirauhasen toiminta, munuaisten ja maksan toiminta, testosteroni)

Miehen laajan tutkimuspaketin hinta 169 € (norm. 179 €)
(sis. Miehen perustutkimuspaketti + ferritiini, senkka, B12- ja D-vitamiini, PSA)

Saat tekstiviestillä tiedon, kun tulokset ovat valmiit. Näet tutkimusten tulokset Oma Terveys -palvelussa. Mikäli tutkimusten tulokset poikkeavat viitearvoista tai niiden tulkinta muuten mietityttää, on syytä varata aika Terveystalon lääkäriltä tulosten tulkintaa ja mahdollisia jatkotoimenpiteitä ajatellen.

Edun saat missä tahansa Terveystalon yksikössä kertomalla kassalla, että olet työterveysasiakas ja kertomalla etukoodin ETU10. Etu on voimassa ajalla 1.6.–31.7.2020.

Ajanvaraus ja valmistautuminen näytteenottoon:
Varaa 10 minuutin aika laboratorioon. Näytteenotto ei vaadi valmistautumista, mutta näytteet tulee ottaa ennen kello 12.00. Mikäli sinulla on tyroksiini-lääkitys, niin näyte tulee ottaa ennen lääkkeen ottamista.

Varaa aika laboratorioon

Lue lisää

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.