Laihduttajan tutkimuspaketti etuhintaan 82€

Laihduttajan tutkimuspaketilla saat tietoa omasta elimistöstäsi sekä sen toiminnasta. Saat tutkimuspaketilla hyvää tietoa omasta laihduttamisen lähtötilanteesta ja mittaamalla tutkimuspaketin uudelleen esimerkiksi 3 kuukauden kuluttua laihduttamisen aloittamisesta, saat konkreettista tietoa siitä kuinka laihdutus on terveyteesi vaikuttanut.

Laihduttajan tutkimuspaketti etuhintaan 82 € (norm. 92 €)
Sisältää: verenkuva, kolesterolit, sokeriarvot, diabetesriski, maksan toiminta, munuaisten toiminta, kilpirauhasen toiminta.

Saat tekstiviestillä tiedon, kun tulokset ovat valmiit. Näet tutkimusten tulokset Oma Terveys -palvelussa. Mikäli tutkimusten tulokset poikkeavat viitearvoista tai niiden tulkinta muuten mietityttää, on syytä varata aika Terveystalon lääkäriltä tulosten tulkintaa ja mahdollisia jatkotoimenpiteitä ajatellen.

Ajanvaraus
Varaa 5-10 minuutin aika laboratorioon puhelimitse 030 6000 tai verkkoajanvarauksesta. Valmistautuminen näytteenottoon: Ravinnotta 10–12 tuntia ennen tutkimuksia. Näytteenotto on suositeltavaa ottaa ennen kello 12.00.

Varaa aika laboratorioon

Lue lisää

ETU ON LUNASTETTAVISSA NÄYTTÄMÄLLÄ OMA TERVEYS –MOBIILIETUKUPONKIA LABORATORION NÄYTTEENOTTAJALLE JA MAKSUN YHTEYDESSÄ. ETUKOODI: ”ETU10”
ETU ON VOIMASSA 4.6. – 31.8.2020.

Etukupongin löydät Oma Terveys -mobiilisovelluksesta kohdasta Hyvinvointia sinulle. Jos et vielä ole ladannut puhelimeesi Oma Terveys -sovellusta, voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta.

Lataa puhelimeesi Oma Terveys sovelluskaupoissa: App Store tai Google Play Store.

Lataa Oma Terveys App Storesta

Lataa Oma Terveys Google Playsta

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.