Hammastarkastus 49,50 €

Terveystalossa hoidetaan myös hampaat. Suunterveys vaikuttaa monin tavoin yleiseen terveydentilaan. Siksi säännöllinen hammastarkastus on hyvän hammashoidon ja hyvän terveyden kulmakiviä. Meillä hampaistasi huolehtivat kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti asiantuntevat hammaslääkärit, erikoishammaslääkärit ja suuhygienistit. Tervetuloa, uskallat tulla toistekin!

Hammastarkastus 49,50 €* helmikuun loppuun saakka

Juuri nyt on hyvä aika käydä hammastarkastuksessa, sillä saat laadukkaan, hammaslääkärin suorittaman hammastarkastuksen etuhintaan 49,50 €. Etu on voimassa arkisin ajalla 7.1.–28.2.2019 hammaslääkärin suorittamista hammastarkastuksista. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Huom! Edun saadaksesi joko syötä kampanjakoodi "HAMMAS" sille varattuun kenttään verkkovarauksen yhteydessä tai mainitse edusta puhelinvarauksen yhteydessä tai viimeistään kassalla ennen maksua.

Varaa aika hammastarkastukseen

*Etuhinta 49,50 € sisältää palvelumaksun ja mahdollisen Kela-korvauksen (etuhinta ilman Kela-korvausta on 65 €). Kela-korvaus myönnetään hammaslääkärin tekemästä suun ja hampaiden tutkimuksesta pääsääntöisesti joka toinen kalenterivuosi. Etuhinta ei sisällä mahdollisia röntgenkuvia.

Etu on voimassa kaikissa Terveystalon hammaslääkäripalveluja tarjoavissa toimipaikoissa

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.