Syömisenhallintaryhmä Kamppi Helsinki

Uusi syömisenhallintaryhmä alkaa 27.2.2019

Kärsitkö ahmimistyyppisestä oireilusta, tunnesyömisestä, vaikeudesta säädellä syömistä ja elämää? Syömisenhallintaryhmä on räätälöity juuri sinulle, joka haluat vahvistaa syömisenhallintaasi. Suljetussa pienyhmässä( max.6 osallistujaa) käsiteltäviä asioita ovat mm. laihduttamisen/tunteiden ja ahmimisen välinen yhteys, tunteiden tunnistaminen, nimeäminen ja tunteminen, motivoiva ja korvaava tekeminen, stressitekijät elämässä, uskomukset ja mielikuvat itsestä ja ahmimiskierteen katkaisu. Ryhmässä käsitellään monipuolisesti syömisenhallintaa tukevaa ruokavaliota ja aktivoivien harjoitusten avulla viedään muutokset omaan arkeen/elämään. Sisältää halutessasi myös etäohjausta.

Syömisenhallintaryhmä sisältää 8 x 1,5 h tapaamista ja etäohjausjakson. Ohjaajina ryhmässä ovat psykoterapeutti Minna Vuorinen ja ravitsemusterapeutti Marika Pyykönen.

Ryhmä alkaa 27.2.2019

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 15.30-17.00 (27.2, 6.3, 13.3, 20.3, 27.3, 3.4, 10.4 ja 17.4) osoitteessa Terveystalo Kamppi, Jaakonkatu 3, 4. krs

Hinta: 70 euroa/ kerta  ( Ryhmä kokoontuu 8 kertaa, yht. 560 e)
Sitova ilmoittautuminen: minna.vuorinen@terveystalo.com

Lisätietoja: Minna Vuorinen, psyk. sairaanhoitaja, psykoterapeutti minna.vuorinen@terveystalo.com tai puhelimitse numerosta 030 6000* jättämällä soittopyynnön

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen ryhmään on sitova. Peruutus on tehtävä viimeistään viikko ennen ryhmän alkua. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista veloitamme puolet ryhmän hinnasta.

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.