Anna lahjaksi terveyttä ja hyvää oloa

Anna lahjaksi terveyttä ja hyvinvointia. Käytännöllistä, mutta saajalleen hyvin arvokasta. Terveystalon lahjakortti on oiva lahja, joka ei takuulla jää pyörimään nurkkiin käyttämättömänä!

Lahjakortin voi käyttää mihin palveluumme tahansa – lääkärintarkastukseen, hammashoitoon, fysioterapiaan, ravitsemusterapeutille. Voit ostaa lahjakortin valitsemallesi summalle (50-500 €) tai valita valmiin tutkimuspaketin vaikkapa liikkujalle. Lahjakortin voi käyttää missä tahansa Terveystalon 180 lääkärikeskuksesta. Lahjakortin tulee olla mukana palvelua käytettäessä. Lahjakorttien voimassaoloaika on 1 vuosi. Huomioithan, että verkkokaupassa on omat lahjakortit hammaspalveluille.

Tutkimuspakettien lahjakortista saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi tehtyäsi tilauksen verkkokaupassamme. Tilausvahvistuksessa näkyvä tilausnumero toimii maksun välineenä.

Osta lahjakortti

Lahjakortti

Hemmottelua ja toimintakykyä hieronnasta

Hieronta on varma lahja lähes kenelle tahansa. Valtakunnallinen hierontaketju Rela-hierojat on osa Terveystaloa. Voit ostaa lahjakortin haluamaasi palveluun tai valitsemallesi summalle. Lahjakortti toimitetaan toiveesi mukaan joko sähköpostiin tai postitse.

Osta lahjakortti hierontaan

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 A, 6.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.