Kysy asiantuntijalta

Silmäpussit pois

28.12.2011Asiantuntija vastaa
Hei, olen 57-vuotias nainen ja kärsin kovasti alaluomien silmäpusseista, tummista renkaista silmien ympärillä ja ryppyjäkin on hieman silmän alla. Onko MITÄÄN mahdollisuutta saada piristystä silmiin. Jyväskylä on lähin paikka, jossa voisin hoitoa ottaa. Hoidot? Hinta? Terv. Panda

Alaluomien ulkonäköä korjaava leikkaus suunnitellaan aina yksilöllisesti plastiikkakirurgin vastaanotolla.

Alaluomileikkauksessa poistetaan löystynyttä ihoa ja lihasta sekä tasoitetaan silmäpussin sisällä olevaa rasvaa. Jos silmäpussin iho on kiinteä, voidaan alaluomileikkaus tehdä ilman ihoarpea silmäluomen limakalvon kautta. Toisinaan ainoastaan alaluomen ihon pinnallinen käsittely joko laser- tai kemiallisella kuorinnalla on riittävä hoito.

Silmäluomileikkaukset tehdään tavallisesti paikallispuudutuksessa päiväkirurgisesti. Ompeleet poistetaan noin viikon kuluttua toimenpiteestä. Toipumislomaa tarvitaan 2-3 viikkoa, pintakäsittelyhoidoissa vähemmän.

Alaluomien toimenpidehinta alkaen 1 950€ sisältää paikallispuudutuksessa päiväkirurgisen toimenpiteen. Hintaan kuuluu ompeleiden poisto viikon kuluttua sekä jälkinäyttö lääkärille 2-3 kuukauden päästä toimenpiteestä. Poliklinikkamaksu 13,50€ lisätään laskuun. Tarkka hoitosuunnitelma ja kustannusarvio täsmentyvät plastiikkakirurgin vastaanotolla. Koska hinnat ovat alkaen – hintoja, niissä on alueellista vaihtelua. Tarkemmat hintatiedot ovat saatavissa toimipaikoistamme.

Terveystalo Jyväskylä / plastiikkakirurgisesta puhelinneuvonnasta Juha Rönkä 030 633 6665 on palveluksessanne. Ystävällisin terveisin Marja-liisa Lehtinen

Asiantuntija vastaa

Onko mielessäsi terveyteen tai hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä? Poimimme yleisesti kiinnostavia kysymyksiä vastattavaksi Asiantuntija vastaa -palstalla.

Lähetä kysymys
Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 A, 6.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.