Kysy asiantuntijalta

Parrankasvu

28.12.2011Naisten terveysMiehen terveysSeniorin terveysAsiantuntija vastaa
Kysyisin - koska keksitään helpotus meille joilla kasvaa partahaivenia kasvoissa. Olen koko aikuis-ikäni kärsinyt huuliparrasta ja leukakarvoista. Olen käynyt -70 luvulla neulahoidossa ("poltettiin karvatuppi" - tosi kivuliasta ja kallista) - 2000-luvulla kävin 3 x laserhoidossa (maksoi myös maltaita) - vain tummat karvat ehkä vähenivät - mutta edelleen saan melkein joka päivä nyppiä pinsetillä, että kehtaan olla ihmisten ilmoilla. Pelottaa vaan että sitten kun en itse enää pysty pinsettejä käyttämään - joudunko sirkukseen ! Kaikkea nyky-lääketiede keksii - koska me saamme helpotusta ? Mummeli - 66 v.
Hei, onneksemme karvanpoistoon tarkoitetut hoitolaitteet kuten laser- ja valoimpulssilaitteet kehittyvät jatkuvasti yhä tehokkaammiksi ja turvallisimmiksi. Ikävä kyllä, täysin pysyvään karvanpoistoon nekään eivät vielä pysty.

Kasvojen alueen ns. poikkeava karvoitus on usein haasteellisinta saada hoidettua. Onneksi esim. laserhoidoilla (rubiini-, alexandriitti- ja diodi-laserit) suurin osa tummista karvoista saadaan pois ja yleensä vuosittainen ylläpitohoito pitää loputkin karvat kurissa.

Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä ihotautien erikoislääkäriin tai plastiikkakirurgiin, jolloin hoitovaihtoehdot voidaan kohdallanne päivittää.

Ystävällisin terveisin Marja-liisa Lehtinen

Liittyvät avainsanat

Asiantuntija vastaa

Onko mielessäsi terveyteen tai hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä? Poimimme yleisesti kiinnostavia kysymyksiä vastattavaksi Asiantuntija vastaa -palstalla.

Lähetä kysymys

Muita aiheeseen liittyviä

Sumeneeko silmissä?
Seniorin terveys

Huonontunut näkö, häikäisy ja hämäränäön heikentyminen voivat kieliä kaihista. Kaihi on suomalaisten yleisin silmäsairaus, joka yleistyy iän myötä. Mutta mistä merkeistä tietää, että on aika suunna...

5 kysymystä luomista
Naisten terveysMiehen terveysSeniorin terveys

Miksi joillakin ihmisillä on paljon luomia? Miten tunnistaa huolestuttavat ihomuutokset? Ihotautien erikoislääkäri Maria Huttunen Terveystalosta vastaa luomia koskeviin kysymyksiin.

Syö hyvin, seniori!
Seniorin terveys

Yhteisen pöydän ääreen kokoontuminen ja hyvästä ruoasta nauttiminen ovat tärkeitä hyvinvoinnille myös iän karttuessa. Monipuolinen ravinto auttaa myös pysymään hyvässä kunnossa pidempään.

Sukka irti!
Naisten terveysSeniorin terveys

Pelkkä tukisukka ei riitä suonikohjujen hoitoon, sanoo päivitetty Käypä hoito -suositus.

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.