-->
Kysy asiantuntijalta

Parrankasvu

28.12.2011Asiantuntija vastaa
Kysyisin - koska keksitään helpotus meille joilla kasvaa partahaivenia kasvoissa. Olen koko aikuis-ikäni kärsinyt huuliparrasta ja leukakarvoista. Olen käynyt -70 luvulla neulahoidossa ("poltettiin karvatuppi" - tosi kivuliasta ja kallista) - 2000-luvulla kävin 3 x laserhoidossa (maksoi myös maltaita) - vain tummat karvat ehkä vähenivät - mutta edelleen saan melkein joka päivä nyppiä pinsetillä, että kehtaan olla ihmisten ilmoilla. Pelottaa vaan että sitten kun en itse enää pysty pinsettejä käyttämään - joudunko sirkukseen ! Kaikkea nyky-lääketiede keksii - koska me saamme helpotusta ? Mummeli - 66 v.

Hei, onneksemme karvanpoistoon tarkoitetut hoitolaitteet kuten laser- ja valoimpulssilaitteet kehittyvät jatkuvasti yhä tehokkaammiksi ja turvallisimmiksi. Ikävä kyllä, täysin pysyvään karvanpoistoon nekään eivät vielä pysty.

Kasvojen alueen ns. poikkeava karvoitus on usein haasteellisinta saada hoidettua. Onneksi esim. laserhoidoilla (rubiini-, alexandriitti- ja diodi-laserit) suurin osa tummista karvoista saadaan pois ja yleensä vuosittainen ylläpitohoito pitää loputkin karvat kurissa.

Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä ihotautien erikoislääkäriin tai plastiikkakirurgiin, jolloin hoitovaihtoehdot voidaan kohdallanne päivittää.

Ystävällisin terveisin Marja-liisa Lehtinen

Asiantuntija vastaa

Onko mielessäsi terveyteen tai hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä? Poimimme yleisesti kiinnostavia kysymyksiä vastattavaksi Asiantuntija vastaa -palstalla.

Lähetä kysymys
Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.