Artikkelit

Yhteys lääkäriin yhdellä klikkauksella

Lääkärin vastaanotolle pääsee nykyään joustavasti kotoa tai vaikka ulkomaan lomamatkalta käsin. Etävastaanotolla yleislääkäriltä, hoitajalta, gynekologilta tai lastenlääkäriltä saa vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin helposti ja nopeasti.

Etävastaanotolla lääkäriin ei tarvitse fyysisesti mennä, vaan terveyshuolista voi kysellä vaikka kotisohvalla istuen. Chat-vastaanotolla aikaa ei kulu vastaanotolle kulkemiseen tai aulatiloissa odotteluun, ja asioinnista selviää yleensä vain viidessä minuutissa – siksi se on hyvä vaihtoehto, vaikka aikaa olisi vain muutama minuutti työpäivän lomassa.

– Meillä tehdään jo satoja chat-vastaanottokäyntejä päivässä, ja määrä kasvaa koko ajan. Jos asuu esimerkiksi maaseudulla, lääkäriin lähteminen voi olla vaivalloista ja chat-vastaanotto silloin kätevä vaihtoehto. Chat-palvelua käytetään kuitenkin paljon kaikkialla Suomessa, kertoo palvelupäällikkö Marjut Siddiqui Terveystalosta.

Chatista apu moneen vaivaan

Lääkäri-chatin kautta saa avun monenlaisiin vaivoihin – vuorokauden ympäri. Yleisimmin chat-vastaanotolla hoidetaan hengitystieinfektioita, virtsatieinfektioita ja silmätulehduksia, mutta myös esimerkiksi reseptin uusinnat, äkilliset sairastumiset, sukupuolitaudit, selkäkipu ja astma ovat yleisiä syitä ottaa yhteyttä lääkäriin chatissa.

– Chatissa saa samanlaista palvelua kuin tavallisellakin vastaanotolla. Jos vaivaa ei voida hoitaa kokonaan chatin kautta, potilas ohjataan tarpeen mukaan esimerkiksi erikoislääkärin vastaanotolle, fysioterapiaan tai röntgeniin. Aikaa säästyy, kun nopealla chat-vastaanottokäynnillä voidaan tunnistaa ja hoitaa vaiva tai tarvittaessa ohjata asiakas oikeaan osoitteeseen, toteaa Terveystalossa chat-vastaanottoa pitävä työterveyslääkäri Jaakko Pitkäjärvi.

Terveystalon chatissa tavoitat nyt yleislääkärin lisäksi hoitajan, gynekologin ja lastenlääkärin:

  • Hoitaja-chatista saa hoidon tarpeen arviointia, rokotusneuvontaa, lasten infektiotautien kotihoito-ohjeita, allergia- ja iho-oireiden hoito-ohjeita sekä muuta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää neuvontaa. Hoitajaan voit ottaa yhteyttä myös Soita Hoitajalle -palvelussa.
  • Gynekologi-chatissa taas voi kysyä esimerkiksi vaihdevuosioireista, ehkäisyasioista, kuukautisten siirrosta tai seksuaaliterveydestä. Palvelun kautta voidaan myös uusia reseptejä ja määrätä laboratoriokokeita.
  • Lastenlääkäri-chat auttaa, kun sinulla on kysyttävää lapsesi ihottumista, allergioista, infektio-oireista, tai muista huolenaiheista. Palvelun kautta voidaan muuan muassa tehdä reseptejä ja määrätä laboratoriokokeita.

Tutustu chat-palveluihin

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.