Artikkelit

Nyt voit asioida lääkärissä missä vain chatin avulla

Lapsen terveys, Naisen terveys, Miehen terveys, Seniorin terveys, Työhyvinvointi

Chat-palvelu tarjoaa yksityis- ja työterveysasiakkaille vaihtoehtoisen tavan hoitaa terveyteen liittyviä asioita perinteisen fyysisen vastaanoton sijaan. Chat tarjoaa helpon ja joustavan tavan tavoittaa lääkäri pikaviestin avulla, kun fyysisiä tutkimuksia ei tarvita.

Chat-viestin lisäksi voit lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä. Chat säästää aikaa ja vaivaa, kun lääkäriin ei tarvitse matkustaa ja saat avun kotiin, työpaikalle tai työmatkalle. Tarkasta työnantajaltasi sisältyykö chat-palvelu työterveyssopimukseen.

Chatin avulla voit hoitaa terveysasioita, jotka eivät välttämättä vaadi lääkärin tekemää fyysistä tutkimista. Chatin avulla voidaan tehdä hoidon tarpeen arviointi, määrätä laboratoriokokeita ja reseptejä. Esimerkiksi allergiaoireet, virtsatieinfektiot, ihottumat ovat tyypillisimpiä chatin avulla hoidettavia sairauksia. Sen avulla voit myös uusia reseptejä, kysyä lääkkeiden turvallisesta käytöstä ja saada hoito-ohjeita jo todettuun vaivaan. Chat ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon eikä esimerkiksi uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen.

Chat-palvelu on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri.

Kirjaudu chatiin

Muita aiheeseen liittyviä

Nainen, tunne terveytesi!
10.9.2014 Naisen terveys

Erilaiset gynekologiset oireilut ovat toisinaan osa naisen elämää. Gynekologisten vaivojen kanssa ei kuitenkaan kannata jäädä yksin, sillä niihin liittyvät pelot heikentävät turhaan elämänlaatua.

Kun rinta oireilee ja huoli herää, apu on lähellä
10.9.2015 Naisen terveys

Suomessa noin joka kymmenes nainen sairastuu elämänsä aikana rintasyöpään. Varhaisessa vaiheessa todetun syövän paranemisennuste on onneksi erittäin hyvä, sillä niistä 80–90 prosenttia paranee kokonaan. Terveystalo Kampin Rintakeskuksessa kaikki tarvittavat tutkimukset tehdään nopeasti ja luotettavasti.

Lasten ylipaino on merkittävä kansanterveydellinen ongelma
3.2.2016 Lapsen terveys

Tuntikausien istuminen television ja tietokonepelien äärellä samoin kuin runsaasti rasvaa ja sokeria sisältävät valmisruuat näkyvät lasten pullukoitumisena.

8 vinkkiä kestävään elämänmuutokseen
8.2.2016 Naisen terveys

Elämänmuutosta tavoitellaan usein liian isossa mittakaavassa. Siksi useimmat uuden vuoden lupaukset unohtuvat helmikuun alkuun mennessä. Muutosten tekeminen kannattaa aloittaa pienistä tavoitteista, olipa sitten kyse painonpudotuksesta tai omasta ajankäytöstä.

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.