Artikkelit

Nyt voit asioida lääkärissä missä vain chatin avulla

Työhyvinvointi

Chat-palvelu tarjoaa työterveysasiakkaille vaihtoehtoisen tavan hoitaa terveyteen liittyviä asioita perinteisen fyysisen vastaanoton sijaan. Chat tarjoaa helpon ja joustavan tavan tavoittaa lääkäri pikaviestin avulla, kun fyysisiä tutkimuksia ei tarvita.

Chat-viestin lisäksi voit lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä. Chat säästää aikaa ja vaivaa, kun lääkäriin ei tarvitse matkustaa ja saat avun kotiin, työpaikalle tai työmatkalle. Tarkasta työnantajaltasi sisältyykö chat-palvelu työterveyssopimukseen.

Chatin avulla voit hoitaa terveysasioita, jotka eivät välttämättä vaadi lääkärin tekemää fyysistä tutkimista. Chatin avulla voidaan tehdä hoidon tarpeen arviointi, määrätä laboratoriokokeita ja reseptejä. Esimerkiksi allergiaoireet, virtsatieinfektiot, ihottumat ovat tyypillisimpiä chatin avulla hoidettavia sairauksia. Sen avulla voit myös uusia reseptejä, kysyä lääkkeiden turvallisesta käytöstä ja saada hoito-ohjeita jo todettuun vaivaan. Chat ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon eikä esimerkiksi uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen.

Chat-palvelu on avoinna arkisin klo 8.00-20.00.

Kirjaudu chatiin

Muita aiheeseen liittyviä

Näin Suomi sairasti 2015 – katso viisi yleisintä sairauspoissaolojen aiheuttajaa
15.2.2016 Naisen terveys

Vuonna 2015 työterveysasiakkaiden yleisimpiä sairauspoissaolojen aiheuttajia olivat Terveystalon potilastietorekisterin mukaan erilaiset selkäkivut, mielenterveysongelmat sekä flunssa ja muut hengitystieinfektiot. Särkevä selkä on sekä fyysistä työtä tekevien että monen toimistotyöntekijän kiusa.

Painonhallinta elämäntavaksi
4.4.2016 Naisen terveys

Tuliko kesäkiloja – älä aloita laihdutuskuuria! Ylipaino ja painonhallinta ovat monelle ajankohtaisia asioita lomakauden jälkeen. Ennen kuin aloittaa ankaran laihduttamisen tai ryhtyy äkillisiin muutoksiin ruokavaliossaan, kannattaa pysähtyä hetkeksi miettimään omaa hyvinvointiaan laajemmin.

Unettomuus romuttaa toimintakyvyn
20.4.2016 Naisen terveys

Joka viides suomalainen aikuinen kärsii pitkäaikaisista uniongelmista. Unihäiriöt vaikuttavat työ- ja toimintakykyyn ja johtavat pitkittyessään helposti uupumukseen. Sairauspoissaoloilla mitattuna unettomuus aiheuttaa jopa 15,6 miljoonan euron vuosikustannukset.

5 syytä tulla työterveystarkastukseen
29.4.2016 Naisen terveys

Kannattaako työntekijöille järjestää vapaaehtoisia työterveystarkastuksia? Tai onko niihin osallistuminen vaivan väärti, kun kalenteri täyttyy jo töistä? Kokosimme yhteen työterveystarkastusten hyödyt ja syyt saapua vastaanotolle, kun kutsu käy.

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.