Artikkelit

Nyt voit asioida lääkärissä missä vain chatin avulla

Lääkäri-chat 24/7 -palvelu tarjoaa yksityis- ja työterveysasiakkaille vaihtoehtoisen tavan hoitaa terveyteen liittyviä asioita perinteisen fyysisen vastaanoton sijaan. Chat tarjoaa helpon ja joustavan tavan tavoittaa lääkäri pikaviestin avulla, kun fyysisiä tutkimuksia ei tarvita.

Chat-viestin lisäksi voit lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä. Chat säästää aikaa ja vaivaa, kun lääkäriin ei tarvitse matkustaa ja saat avun kotiin, työpaikalle tai työmatkalle. Tarkasta työnantajaltasi sisältyykö chat-palvelu työterveyssopimukseen.

Chatin avulla voit hoitaa terveysasioita, jotka eivät välttämättä vaadi lääkärin tekemää fyysistä tutkimista. Chatin avulla voidaan tehdä hoidon tarpeen arviointi, määrätä laboratoriokokeita ja reseptejä. Esimerkiksi allergiaoireet, virtsatieinfektiot, ihottumat ovat tyypillisimpiä chatin avulla hoidettavia sairauksia. Sen avulla voit myös uusia reseptejä, kysyä lääkkeiden turvallisesta käytöstä ja saada hoito-ohjeita jo todettuun vaivaan. Chat ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon eikä esimerkiksi uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen.

Lääkäri chat 24/7 -palvelu on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri.

Kirjaudu chatiin

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.