Artikkelit

Kotisohvalta yhteys lääkäriin 24/7 ilman ajanvarausta

Terveystalo tarjoaa alan ensimmäisenä toimijana yleislääkärin chat-vastaanoton, joka toimii reaaliaikaisesti vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palveluun ei tarvitse varata aikaa, ja yleislääkäri vastaa nopeasti ilman odottelua.

Terveystalon Lääkäri-chat 24/7 on nyt yksityisasiakkaiden käytössä vuorokauden ympäri kaikkialla Suomessa. Terveystalon työterveysasiakkaat ovat käyttäneet chat-vastaanottoa jo viime keväästä ja palvelun suosio on ylittänyt kaikki odotukset.  Reaaliaikaisen vastaanoton lisäksi Terveystalo avaa asiakkailleen kaksi uutta chat-palvelua: reseptin uusimisen ja laboratoriotulosten konsultoinnin.

Milloin chat-vastaanotolle? 

Chat-asiointi on kustannustehokas sekä ajasta ja paikasta riippumaton vaihtoehto perinteiselle fyysiselle vastaanotolle silloin, kun lääkärissä tarvitsee asioida nopeasti. Asiakas voi ottaa yhteyttä lääkäriin juuri silloin kun itselle parhaiten sopii eikä asiakkaan tarvitse odottaa esimerkiksi lääkärin takaisinsoittoa.

− Esimerkiksi allergiaoireet, virtsatieinfektiot, ihottumat ja hoito-ohjeiden saanti jo todettuihin vaivoihin ovat tyypillisimpiä yleislääkärin chat-vastaanotolla hoidettavia sairauksia. Palvelu ei kuitenkaan sovellu vakavien sairastumisten hoitoon eikä esimerkiksi uni-, psyyke- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen, johtava ylilääkäri Juha Tuominen sanoo.

Lääkäri voi antaa chat-keskustelun pohjalta jatkohoito-ohjeita, sähköisen reseptin tai lähetteen tarkempiin tutkimuksiin. Viestien lisäksi asiakas voi lähettää kuvia ja videoita diagnoosin helpottamiseksi. Kuvat voivat toimia apuna esimerkiksi silmätulehduksen tunnistamisessa. Myös jälkihoito- ja seurantakäynnit sekä tutkimustulokset voidaan käydä sujuvasti läpi chatissa.

Uudet chat-palvelut toimivat sekä Oma Terveys -sivustolla että -sovelluksessa (apps).

Lue lisää Terveystalon Etäpalveluista

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.