Artikkelit

Hammaslääkäriin nyt myös Terveystalo Kampissa

Terveystalo avaa helmikuussa Kamppiin lääkärikeskus-sairaalan yhteyteen täyden palvelun hammaslääkärikeskuksen. Jatkossa saman katon alta saa lääkäri- ja sairaalapalvelujen lisäksi kattavan perus- ja erikoishammashoidon.

– Ei ole sellaista suun vaivaa, johon meiltä ei löytyisi ratkaisua. Perushammashoidon lisäksi meillä on kaikkien hammaslääketieteen erikoisalojen osaaminen, jota tarvitaan vaativaan hoitoon ja kirurgiaan. Oma hammaslaboratoriomme mahdollistaa saumattoman yhteistyön hammaslääkärin ja -teknikon välillä. Tästä on huomattavia etuja muun muassa esteettisesti vaativissa kruunu-, laminaatti- ja implanttihoidoissa, kertoo Terveystalo Kampin vastaava hammaslääkäri Timo Suojärvi.

Terveystalo Kampissa toteutetaan vaativatkin kirurgiset hoitokokonaisuudet, kuten leukojen asentovirheiden kirurginen hoito, leukanivelkirurgia, leukamurtumien hoito ja luusiirteet. Terveystalo Kampissa pääsee jo nyt lääkärin vastaanotolle ympäri vuorokauden ja päivystys laajenee myöhemmin myös hammaslääkäripalveluihin.

Hammaslääkärikeskuksen ja lääkärikeskus-sairaalan lääkärit toimivat tiiviissä yhteistyössä. Monilla yleissairauksilla, kuten diabeteksella, reumalla, osteoporoosilla ja sydän- ja verisuonisairauksilla on yhteys suun terveyteen. Esimerkiksi korva-, nenä- ja kurkkutautien ja sisätautien erikoislääkärit tapaavat vastaanotoillaan usein potilaita, joille suun terveys on erityisen tärkeää. Suun tulehdus voi olla este myös joillekin kirurgisille toimenpiteille, kuten keinonivelleikkaukselle.

– Jotkut sairaudet voivat antaa vihjeitä olemassaolostaan suussa, jo ennen kuin niihin kiinnitetään muuten huomiota. Hammaslääkärit ohjaavat silloin asiakkaitaan tarkempiin tutkimuksiin lääkärin vastaanotolle. Toisaalta monet perussairaudet aiheuttavat vaivoja suussa, jolloin tarvitaan hammaslääkärin asiantuntemusta, kertoo Suojärvi.

Tiesitkö, että 75 prosentilla suomalaisista aikuisista muhii suussa hoitamaton ientulehdus?

Suomen Hammaslääkäriliiton mukaan vain puolet suomalaisista käy hammaslääkärissä vuosittain ja 10–15 prosenttia vain akuutin syyn pakottamana.

Varaa aika hammaslääkärille

Katso myös muut hammaslääkäriasemamme Helsingissä!

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 A, 6.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.