Artikkelit

Huono suuhygienia voi altistaa diabetekselle ja heikentää jo todetun sairauden tilaa – voit sairastaa parodontiittia tietämättäsi

Suunterveydellä on tutkitusti merkittävä vaikutus diabeteksen hoitotasapainoon. Huono suunterveys voi myös nostaa riskiä sairastua diabetekseen, joten myös riskiryhmässä olevien on syytä kiinnittää...

Oletko leikkausjonossa? Tulehdus suussa voi romuttaa suunnitelmat jopa kuukausiksi

Pääsy leikkauspöydälle voi estyä, jos suussa muhii pieninkään tulehdus.

Jatkuvien poskiontelotulehduksien aiheuttaja voi löytyä hampaista

Jopa vuosikymmenien takaiset juurihoidot tai poistetut poskihampaat voivat olla syypäitä toistuviin poskiontelotulehduksiin.

Nolla reikää ei meinaa mitään – parodontiitti voi silti muhia suussa!

Suomalaisten suussa tuhojaan eivät tee vain reiät: monella on tietämättään parodontiitti. Tulehduksen vakavilta seurauksilta voi välttyä, kun se havaitaan ajoissa ja hoidetaan hyvin.

Harkitsetko hampaiden valkaisua?

Hampaiden valkaisu on yleinen ja turvallinen toimenpide, kun sen tekee suunterveyden ammattilainen. Suunterveyden palvelujohtajamme Matti Nurminen vastaa yleisimpiin kysymyksiin liittyen hampaiden ...

Näin pidät hampaista huolta eläkkeellä
Seniorin terveys

Ikääntyessä suun terveydessä tapahtuu monia muutoksia luonnostaan tai esimerkiksi lääkkeiden myötävaikutuksesta. Suun päivittäiseen puhdistamiseen käytettyä aikaa olisikin syytä lisätä.

Irronnut hammas vaatii nopeaa hoitoa

Hammastapaturmat ovat tuttuja urheilijoille ja pienten lasten vanhemmille. Jo pienen vahingon sattuessa kannattaa käydä hammaslääkärillä, sillä ongelmat voivat ilmaantua viiveellä.

Kolahtiko lapsen suu? Irronnut hammas vaatii nopeaa hoitoa

Hammastapaturmat ovat tuttuja etenkin pienten lasten vanhemmille. Jo pienen vahingon sattuessa kannattaa käydä hammaslääkärillä, sillä ongelmat voivat ilmaantua viiveellä.

Hampaat suoraksi aikuisena?

Vinot tai puuttuvat hampaat voivat tuntua kiusallisilta ja jopa rajoittavilta sosiaalisessa kanssakäymisessä. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä saada kaunista hymyä.

Urheilija, huolehdi hampaistasi!

Urheilijan hampaat joutuvat monenlaiselle koetukselle. Hampaita uhkaavat etenkin kontaktilajeissa sattuvat tapaturmat, mutta myös urheilujuomien ja tiheän ateriavälin aiheuttamat happohyökkäykset.

Hammaslääkäriin nyt myös Terveystalo Kampissa

Terveystalo avaa helmikuussa Kamppiin lääkärikeskus-sairaalan yhteyteen täyden palvelun hammaslääkärikeskuksen. Jatkossa saman katon alta saa lääkäri- ja sairaalapalvelujen lisäksi kattavan perus- ...

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 A, 6.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.