Käyttöohjeet

Kuinka voin käyttää Terveystalon etäpalveluita?

Käyttääksesi Terveystalon etäpalveluita, tulee sinun rekisteröityä Oma Terveys -palveluun. Rekisteröityminen vaatii joko joko pankki- tai mobiilitunnistautumisen. Vahvalla tunnistautumisella varmistamme, että tietosi ovat vain sinun käytössäsi. Rekisteröitymisen jälkeen voit käyttää palvelua jatkossa nopeammin sovelluksessa luomalla henkilökohtaisen nelinumeroisen koodin kirjautumista varten tai kasvontunnistuksen avulla.

Jos tarvitset lisää tukea etävastaanottojen käytössä, ota yhteyttä Terveystalon asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com tai kiireellisissä asioissa puh. 030 6000. Asiakastuen sähköpostiosoitteen kautta ei ole mahdollista muuttaa tai perua aikoja.

Näin käytät etäpalveluita Terveystalo -sovelluksessa:

1. Avaa puhelimestasi Terveystalo-sovellus ja kirjaudu palveluun. Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, lataa se Google Play -kaupasta tai App Storesta ja tunnistaudu palveluun pankki- tai mobiilitunnistautumisella.

2. Etusivun avauduttua valitse alavalikosta Etäasiointi.

3. Etäasiointisivulla näet ylimpänä mahdolliseen työterveyssopimukseesi kuuluvat etäpalvelut.

4. Maksan käynnin itse -otsikon alla näet yksityisasiakkaiden etäpalvelut hintatietoineen.

5. Klikkaamalla palvelun nimeä, pääset lukemaan lisätietoa kyseisestä palvelusta.

6. Aloita keskustelu lääkärin tai muun asiantuntijan kanssa klikkaamalla "Aloita chat". Vastaamme sinulle keskimäärin seitsemässä sekunnissa! Chattailun lisäksi voit myös lähettää kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä.

7. Mikäli asioit yksityisasiakkaana, saat laskun käynnistäsi käynnin jälkeen Oma Terveyteen maksettavaksi. Mikäli palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta.

Näin käytät etäpalveluita Oma terveys -verkkosivustolla:

1. Mene osoitteeseen https://omaterveys.terveystalo.com/ ja kirjaudu sisään klikkaamalla kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

2. Tunnistaudu palveluun pankkitunnuksilla tai mobiiliavaimella.

3. Valitse ylävalikosta Etäpalvelut: tässä näet listattuina mahdolliseen työterveyssopimukseesi sisältyvät etäpalvelut, sekä niiden alla hintatietoineen yksityisasiakkaiden etäpalvelut.

Etävastaanotto alkaa klikattuasi ”Aloita keskustelu”.

Videovastaanottojen ohjeet

Videovastaanotto toimii parhaiten Terveystalo-sovelluksessa, mutta voit käyttää Oma Terveys -palvelua myös verkkoselaimessa.

Videovastaanotto Terveystalo-sovelluksessa

• Lataa Terveystalo-sovellus sovelluskaupasta.
• Ota sovellus käyttöön. Ensimmäisellä kerralla sinun tulee tunnistua sovellukseen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
• Mene rauhalliseen tilaan ennen videovastaanoton alkamista.
• Pääset 5 minuuttia ennen käyntisi alkamista virtuaaliseen odotushuoneeseen, josta asiantuntija ottaa sinut vastaanotolle. Löydät videovastaanoton suoraan sovelluksen etusivulta.
• Yksityisasiakkaana saat käynnin jälkeen laskun sovellukseen. Saat ilmoituksen laskusta sähköpostitse ja tekstiviestillä.

Videovastaanotto Oma Terveys -verkkopalvelussa

• Tarvitset videovastaanottoa varten tietokoneen ja esimerkiksi puhelimen kuulokkeet. Videovastaanotto toimii Google Chrome, Firefox, Safari ja Edge -selaimilla. Voit testata laitteistosi toimivuuden täällä.
• Mene rauhalliseen tilaan ennen videovastaanoton alkamista.
• Kirjaudu pankkitunnuksillasi osoitteessa omaterveys.terveystalo.com. Pääset videovastaanotolle Oma Terveyden Etäpalvelut-osiosta. 
• Sinun tulee aktivoida mobiilimaksaminen, jotta voit edetä vastaanotolle. Sinulta kysytään aktivointia, kun siirryt vastaanotolle. 
• Pääset 5 minuuttia ennen käyntisi alkamista virtuaaliseen odotushuoneeseen, josta asiantuntija ottaa sinut vastaanotolle.
• Yksityisasiakkaana saat käynnin jälkeen laskun Oma Terveyteen. Saat ilmoituksen laskusta sähköpostitse ja tekstiviestillä.

Vastaanoton maksaminen

Jotta voit käyttää Terveystalon etäpalveluita yksityisasiakkaana, sinun on etukäteen aktivoitava mobiilimaksaminen sovelluksessa.

  1. Lataa Terveystalo-sovellus omasta sovelluskaupastasi
  2. Oikean yläkulman kuvakkeen takaa löydät omat tietosi
  3. Maksaminen- valikon avulla määrittelet miten haluat käyntisi maksaa asioinnin jälkeen.
  4. Voit kytkeä maksukortin tässä valikossa.
  5. Kun maksaminen on aktivoitu käyntisi laskut siirtyvät Maksamisen valikkoon.
  6. Terveystalo-sovellukseen lähetetyistä laskuista tulee tekstiviesti-ilmoitus

Etävastaanotolla käytyäsi saat laskun Oma Terveyden mobiilimaksut-osioon. Lasku tulee näkyviin Oma Terveyteen viimeistään vastaanottoa seuraavana päivänä. Saat ilmoituksen saapuneesta laskusta tekstiviestillä. Sinulla on kolme päivää aikaa maksaa lasku.

Mikäli sinulla on kysyttävää mobiilimaksuihin liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tällä lomakkeella. Mikäli asiasi koskee tiettyä laskua, ilmoitathan samalla laskusi numeron käsittelyn nopeuttamiseksi.

Kirjaudu etävastaanotolle

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 A, 6.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.