Käyttöohjeet

Jotta voit päästä Terveystalon etävastaanotolle, sinun on rekisteröidyttävä Oma Terveys -palveluun. Rekisteröityminen voidaan tehdä joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella. Vahvalla tunnistautumisella varmistamme, että tietosi ovat vain sinun käytössäsi. Rekisteröitymisen jälkeen voit nopeuttaa palvelun käyttöä mobiilisovelluksessa luomalla henkilökohtaisen nelinumeroisen koodin kirjautumista varten.

Etävastaanotto edellyttää toimivaa tietoliikenneyhteyttä. Jos tietoliikenneyhteys jostain syystä kuitenkin katkeaa kesken keskustelun ota yhteyttä Terveystalon asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com.

Etävastaanoton maksaminen

Jotta voit käyttää Terveystalon etäpalveluita yksityisasiakkaana, sinun on aktivoitava mobiilimaksaminen ennen etävastaanottokäyntiä. 

Saat laskun käynnistäsi Oma Terveyden mobiilimaksut-osioon käynnin jälkeen. Lasku tulee näkyviin Oma Terveyteen noin tunnin kuluttua vastaanoton päättymisestä. Saat ilmoituksen saapuneesta laskusta tekstiviestillä. Sinulla on kolme päivää aikaa maksaa lasku. 

Chat-vastaanottojen ohjeet

  • Aktivoi Terveystalon mobiilimaksaminen ennen vastaanotolle siirtymistä. 
  • Aloita keskustelu lääkärin tai muun asiantuntijan kanssa. Keskimäärin vastaamme sinulle alle kymmenessä sekunnissa. 
  • Palvelun viestitoiminnallisuuden lisäksi voi lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä.
  • Mikäli asioit yksityisasiakkaana, saat laskun käynnistäsi käynnin jälkeen Oma Terveyteen maksettavaksi. Mikäli palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta. 

Videovastaanoton ohjeet

Terveystalon videovastaanotto on tällä hetkellä testikäytössä. Videovastaanotto toimii toistaiseksi vain selaimilla osoitteessa omaterveys.terveystalo.com. Oma Terveys -mobiilisovelluksiin videovastaanotto on tulossa lähiaikoina. Tuemme seuraavia selaimia: 

Työpöytäkoneet

  • Chrome 66+
  • Firefox 60+
  • Safari 11+

Android-laitteet

  • Chrome 66+

iOS-laitteet

  • Safari 11+

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.