Käyttöohjeet

Jotta voit päästä Terveystalon etävastaanotolle, sinun on rekisteröidyttävä Oma Terveys -palveluun. Rekisteröityminen voidaan tehdä joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella. Vahvalla tunnistautumisella varmistamme, että tietosi ovat vain sinun käytössäsi. Rekisteröitymisen jälkeen voit nopeuttaa palvelun käyttöä mobiilisovelluksessa luomalla henkilökohtaisen nelinumeroisen koodin kirjautumista varten.

Etävastaanotto edellyttää toimivaa tietoliikenneyhteyttä. Jos tietoliikenneyhteys jostain syystä kuitenkin katkeaa kesken keskustelun ota yhteyttä Terveystalon asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com.

Chat-vastaanottojen ohjeet

  • Aktivoi Terveystalon mobiilimaksaminen ennen vastaanotolle siirtymistä. 
  • Aloita keskustelu lääkärin tai muun asiantuntijan kanssa. Keskimäärin vastaamme sinulle alle kymmenessä sekunnissa. 
  • Palvelun viestitoiminnallisuuden lisäksi voi lähettää myös kuvan, videotiedoston tai muun liitetiedoston, joka helpottaa diagnoosin tekemistä.
  • Mikäli asioit yksityisasiakkaana, saat laskun käynnistäsi käynnin jälkeen Oma Terveyteen maksettavaksi. Mikäli palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta. 

Videovastaanoton ohjeet

Terveystalon videovastaanotto on tällä hetkellä testikäytössä. Videovastaanotto toimii toistaiseksi vain selaimilla osoitteessa omaterveys.terveystalo.com. Oma Terveys -mobiilisovelluksiin videovastaanotto on tulossa lähiaikoina. Tuemme seuraavia selaimia: 

Työpöytäkoneet

  • Chrome 66+
  • Firefox 60+
  • Safari 11+

Android-laitteet

  • Chrome 66+

iOS-laitteet

  • Safari 11+

Tarkistathan oman päätelaitteesi mikrofoni- ja videoasetukset hyvissä ajoin ennen vastaanoton alkua. Voit testata asetuksesi Terveystalon videovastaanottojen testisivustolla tämän linkin kautta.

Etävastaanoton maksaminen

Jotta voit käyttää Terveystalon etäpalveluita yksityisasiakkaana, sinun on aktivoitava mobiilimaksaminen ennen etävastaanottokäyntiä. 

Saat laskun käynnistäsi Oma Terveyden mobiilimaksut-osioon käynnin jälkeen. Lasku tulee näkyviin Oma Terveyteen noin tunnin kuluttua vastaanoton päättymisestä. Saat ilmoituksen saapuneesta laskusta tekstiviestillä. Sinulla on kolme päivää aikaa maksaa lasku. 

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.