Etäpalvelut

Etäpalvelut ovat apunasi ajasta ja paikasta riippumatta

Terveystalon etäpalvelujen, kuten chat- ja videovastaanoton, avulla voit ottaa lääkäriin tai hoitajaan yhteyttä, silloin kun fyysisiä tutkimuksia ei tarvita. Voit käyttää etäpalveluja sekä Oma Terveys -verkkosivustolla että -mobiilisovelluksessa.

Chatin avulla saat yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen keskimäärin 7 sekunnin kuluessa, ilman ajanvarausta. Chatissä voit tarvittaessa lähettää kuvan tai avata videoyhteyden ammattilaisen kanssa.

Ajanvarauksellinen videovastaanotto on kätevä silloin, kun et halua tai voi lähteä vastaanotolle. Videovastaanotosta saa kela-korvauksen. Voit varata ajan videovastaanotolle uudelta ajanvaraussivustoltamme.

Nyt voit myös testata videovastaanoton toimivuutta testisivullamme omalla päätelaitteellasi.

Lääkäri-chat 24/7

Lääkäri-chat on auki kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Saat chat-viestiisi vastauksen yleislääkäriltä ilman odottelua. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa, kun lääkäriin ei tarvitse matkustaa.

Palvelun avulla voidaan tehdä hoidon tarpeen arviointi, määrätä laboratoriokokeita ja reseptejä. Esimerkiksi allergiaoireet, virtsatieinfektiot, ihottumat ja hoito-ohjeiden saanti jo todettuihin vaivoihin ovat tyypillisimpiä palvelun avulla hoidettavia sairauksia.

Palvelu ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon eikä esimerkiksi uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen. Huomioithan, että esimerkiksi korvatulehdukseen tai poskiontelotulehdukseen ei voi määrätä antibiootteja chatin kautta.

Lääkäri-chat 24/7 työterveysasiakkaille

Chat-palvelut tarjoavat työterveysasiakkaille vaihtoehtoisen tavan hoitaa terveyteen liittyviä asioita perinteisen fyysisen vastaanoton sijaan.

Kirjaudu sisään

Valitse Lääkäri-chat 24/7 työterveysasiakkaille tai Lääkäri-chat 24/7 yksityisasiakkaille. Hinta yksityisasiakkaille on 40-60 €/chat. Palvelu ei ole Kela-korvattava.

Hoitaja-chat 24/7

Hoitaja-chatin kautta saat ohjausta ja neuvontaa terveyteen liittyvissä kysymyksissä mm. äkillisissä hengityselinsairauksissa, vatsataudeissa, allergiaoireissa ja rokotuksissa. Hoitaja-chatissa ei voi uusia reseptejä.  Hoitaja-chat on avoinna 24/7.

Chatissa hoidon tarpeen arvion myötä saat hoitajalta kohdennetut kotihoito-ohjeet tai ohjauksen juuri oikean asiantuntijan vastaanotolle tai Lääkäri-chattiin, mikäli oireet edellyttävät lääkärin arviota.

Hoitajaan voit ottaa yhteyttä myös Soita Hoitajalle -palvelun kautta numerosta 030 633 9551. Puhelinpalvelu on auki 24/7, ja hinta on 12 €/soitto. Palvelu ei ole Kela-korvattava. Lue lisää »

Hoitaja-chat 24/7 työterveysasiakkaille

Chat-palvelut tarjoavat työterveysasiakkaille vaihtoehtoisen tavan hoitaa terveyteen liittyviä asioita perinteisen fyysisen vastaanoton sijaan. Tarkista työnantajaltasi, sisältyykö palvelu työterveyssopimukseen.

Kirjaudu sisään

Valitse Hoitaja-chat työterveysasikkaille tai Hoitaja-chat yksityisasiakkaille. Hinta yksityisasiakkaalle on 12 €/chat.

Resepti uusiksi

Resepti uusiksi -palvelu tarjoaa vaivattoman tavan uusia lääkereseptit. Samalla kertaa voit uusia kolmekin reseptiä. Kirjoita viesti tarvitsemistasi resepteistä ja lääkäri kysyy sinulta mahdolliset lisäkysymykset.

Käyttämällä palvelua annat lääkärille luvan katsoa tietosi reseptikeskuksesta kokonaiskuvan muodostamiseksi reseptin uusimista varten. Tieto lähetetään sähköisenä lääkemääräyksenä apteekkiin ja voit noutaa lääkkeen lähimmästä apteekistasi heti. Palvelu ei sovellu uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen.

Palvelu on auki arkisin klo 7-21, ja se on saatavilla myös työterveysasiakkaille.

Kirjaudu sisään

Resepti uusiksi -palvelun hinta on 25 €. Palvelu ei ole Kela-korvattava.

 

 

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.