Etäasiointi

Etäpalvelut 24/7

Terveystalon etäpalvelut pysyvät mukanasi aina, missä ikinä kuljetkin. Ota heti yhteys lääkäriin tai hoitajaan chatin tai videon kautta. Tai varaa aika video- tai puhelinvastaanotolle valitsemallesi asiantuntijalle, kuten yleis- tai erikoislääkärille, psykologille, ravitsemus- tai fysioterapeutille. Etäpalveluiden vastaanottojen hintaan sisältyy Kanta-maksu 2,30 €. Chattien hinnat on ilmoitettu palvelukohtaisesti. Videovastaanottojen hinnat sekä lisätietoa Kanta-maksusta löydät  hinnastostamme.

Kirjaudu etävastaanotolle Oma Terveyteen 

KOKEILE UUSITTUJA CHATTEJAMME

Uusimme chatit entistä sujuvammiksi käyttää. Kokeile uutta palveluamme ja kerro sen jälkeen meille, mitä mieltä olit. Siirry tästä uudistettuihin chatteihin >> 

AJANKOHTAISET ETÄPALVELUT

KORONATESTILÄHETE
Avaa chat » 
Saat lähetteen koronaviruksen osoitustestiin ja pääset varaamaan näytteenottoajan nopeasti.
Lue lisää »

MATKAILIJAN KORONATESTAUS
Avaa chat » 
Palvelussa saat lähetteen koronaviruksen PCR-testiin ja/tai IgM-vasta-ainetestiin ja ohjeet testausaikatauluun ja tarvittavaan koronatodistukseen – joko sähköiseen tai paperiseen.
Lue lisää »

Tarkemmat palvelukuvaukset ja tietoa palveluidemme Kela-korvattavuudesta löydät tästä »

Valitse sopiva palvelu kirjauduttuasi. Palvelemme 24/7.

Kirjaudu etävastaanotolle

 

Asiakkaidemme kommentteja

"Chat on todella kätevä keino kysyä suoraan mieltä askarruttavasta asiasta, nettilääkäri vastaa saman tien. Erittäin hyvä palvelu!"
"Sain asian nopeasti hoidettua ilman matkustamista tai päivystyksessä jonottamista."
"Kiitos toimivasta chatista. Sain lääkereseptini uusittua kätevästi."

 

Lue lisää etäpalveluistamme

Lääkäri-chat 24/7   ASIOI HETI!

Yhteys lääkäriin chatin kautta ilman ajanvarausta kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.
Hinta työterveysasiakkaalle: Mikäli palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta. Avaamalla Oma Terveys -sovelluksen tai kirjautumalla Oma Terveyteen näet työterveyteesi kuuluvat etäpalvelut.
Hinta yksityisasiakkaalle:  Hinnoittelu on kiinteä. Hinnat Kela-korvauksen jälkeen arkisin klo 7-21 36.30 € (ilman Kela-korvausta 44.30 €), viikonloppuisin ja pyhäpäivinä 7-21 46.80 € (54.80 €). Öisin klo 21-7 57,80 € (65.80 €).
Kela-korvattavuus: Palvelu on Kela-korvattava
Toimi näin: Avaa Oma Terveys -sovellus ja valitse Etäasiointi tai kirjaudu Oma Terveys -verkkopalveluun ja avaa palvelu.

Lääkäri-chat on aina auki. Lääkäri-chatissa saat yhteyden yleislääkäriin nopeasti, missä ja milloin tahansa ja ilman ajanvarausta. Chatissa voit keskustella ja tarvittaessa lähettää asiantuntijalle esimerkiksi kuvan tai muun tiedoston.

Lääkärin suosituksesta ja asiakkaan kanssa sovittaessa chatissa on mahdollista avata videoyhteys. Tällöin käynnin hinta on Yleislääkärin videovastaanoton mukainen, lue lisää.

Palvelun avulla voit saada hoidon tarpeen arvioinnin, lähetteen laboratorioon tai reseptin. Esimerkiksi allergiaoireet, virtsatieinfektiot, ihottumat ja hoito-ohjeiden saanti jo todettuihin vaivoihin ovat tyypillisimpiä palvelun avulla hoidettavia asioita.

Palvelu ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon eikä esimerkiksi uni-, psyyken- tai vahvojen särkylääkkeiden määräämiseen. Huomioithan, että esimerkiksi korvatulehdukseen tai poskiontelotulehdukseen ei voi määrätä antibiootteja chatin kautta.

LASTENLÄÄKÄRI-CHAT   ASIOI HETI!

Yhteys lastenlääkäriin chatin tai videoyhteyden kautta ilman ajanvarausta joka päivä klo 8–20.
Hinta yksityisasiakkaalle: Hinnoittelu on kiinteä. Chat-vastaanoton hinnat Kela-korvauksen jälkeen arkisin 61,30 € (ilman Kela-korvausta 73,30 €), lauantaisin 79,30 € (91,30 €) ja sunnuntaisin 95,30 € (107,30 €). Videovastaanoton hinnat Kela-korvauksen jälkeen arkisin 84,30 € /10 min (ilman Kela-korvausta 96,30 €), 107,30 € / 20 min (119,30 €) ja 125,30 € / 30 min (137,30 €).
Kela-korvattavuus: Palvelu on Kela-korvattava.
Toimi näin: Palvelu on avoinna joka päivä klo 8-20. Avaa Oma Terveys -sovellus ja valitse Etäasiointi tai kirjaudu Oma Terveys -verkkopalveluun ja avaa Lastenlääkäri-chat.

Lastenlääkäri-chatissa saat yhteyden lastentautien erikoislääkäriin joustavasti ilman ajanvarausta, missä ikinä oletkin. Lastenlääkäri vastaa palvelussa yleensä 5 minuutin sisällä.

Chatissa voi keskustella ja tarvittaessa lähettää asiantuntijalle kuvan tai muun tiedoston. Lastenlääkäri voi auttaa etänä monissa asioissa: esimerkiksi infektio-oireisiin, allergioihin, ihottumiin, suolioireisiin, kasvun seurantaan tai laboratoriotutkimusten tuloksiin liittyvät kysymykset sopivat hyvin chatissa hoidettaviksi. Chatissa voidaan arvioida hoidon tarve ja kiireellisyys sekä määrätä tarvittavat tutkimukset ja lääkehoito. Palvelussa voidaan myös kirjoittaa todistuksia ja tarvittaessa ohjata jatkotutkimuksiin. Chatissä on mahdollisuus avata myös videoyhteys. Tällöin vastaanotto hinnoitellaan videovastaanottona.

Chatissa on mahdollisuus avata myös videoyhteys (videoyhteys avataan chatin käynnistyttyä). Videoyhteydellä voidaan esimerkiksi tarkastella lapsen hengitystapaa, ihottumia ja muita näkyviä oireita. Lastenlääkäri-chatin kautta ei voi määrätä antibioottikuuria hengitystietulehdusten hoitoon, sillä se vaatii aina lääkärintutkimuksen. Palvelu ei sovellu vakavien sairastumisten hoitoon, mutta etävastaanotolla voidaan arvioida hoidon kiireellisyys ja jatkohoidon tarve. Asiat, jotka eivät sovi akuuttivaiheessa tai ensikäyntinä chat- tai videovastaanotolle, voidaan silti mahdollisesti kontrolloida etävastaanotolla.

Mielen chat   ASIOI HETI!

Mielen chat ja sparri mielen hyvinvointisi tueksi. Vain työterveysasiakkaille.
Hinta työterveysasiakkaalle: Mikäli palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta. Avaamalla Oma Terveys -sovelluksen tai kirjautumalla Oma Terveys -verkkosivustolle näet työterveyteesi kuuluvat etäpalvelut.
Kela-korvattavuus: Ei Kela-korvattava
Toimi näin: Avaa Oma Terveys -sovellus ja valitse Etäasiointi tai kirjaudu Oma Terveys -verkkopalveluun ja avaa palvelu.

Mielen chat ja sparri ovat työnantajasi sinulle tarjoama matalan kynnyksen palvelu mielen hyvinvointisi tueksi. Palvelun käyttö on täysin luottamuksellista, eikä työnantaja tai työterveyshuolto saa tietää kuka palvelua on käyttänyt.

Mielen chatissa sairaanhoitaja arvioi tilannettasi ja varaa ajan Mielen sparriin tai tarvittaessa lääkärin vastaanotolle. Mielen chat kestää noin 15 minuuttia ja on avoinna vuorokauden ympäri joka päivä.

Mielen sparrissa voit keskustella mielen hyvinvoinnin asiantuntijan kanssa mistä tahansa mieltäsi kuormittavasta asiasta kaikessa rauhassa, olipa se iso tai pieni. Vastaanotto onnistuu vaikka kotisohvalta käsin, sillä se toteutetaan videovastaanottona. Sinulla on mahdollisuus käyttää 1-5 kertaa voimavarojesi vahvistamiseksi ja saat lisää työkaluja mielesi hyvinvoinnin tueksi. Varaathan yhteen kertaan noin 45 minuuttia.

Reseptin uusinta   ASIOI HETI!

Vaivaton keino uusia jopa kolme lääkereseptiä kerralla chatin kautta ilman ajanvarausta arkisin 7–21 ja viikonloppuisin 9–21. Reseptit lähetetään sähköisenä lääkemääräyksenä apteekkiin ja voit noutaa lääkkeen lähimmästä apteekistasi heti. 
Hinta työterveysasiakkaalle: Mikäli palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta. Avaamalla Oma Terveys -sovelluksen tai kirjautumalla Oma Terveys -verkkosivustolle näet työterveyteesi kuuluvat etäpalvelut.
Palvelun hinta yksityisasiakkaalle: Hinnoittelu on kiinteä. Hinnat Kela-korvauksen jälkeen arkisin 22,30 € (ilman Kela-korvausta 30,30 €), lauantaisin 29,30 € (37,30 €) ja sunnuntaisin 36,30 € (44,30 €). 
Kela-korvattavuus: Pelkkä reseptin uusinta ei ole Kela-korvattava. Mikäli reseptinuusinnan yhteydessä annetaan hoito-ohjeita, palvelu on Kela-korvattava.
Toimi näin: Avaa Oma Terveys -sovellus ja valitse Etäasiointi tai kirjaudu Oma Terveys -verkkopalveluun ja avaa palvelu.

Palvelussa voit uusia samalla kertaa kolmekin reseptiä per henkilö. Kirjoita viesti tarvitsemistasi resepteistä ja lääkäri kysyy sinulta mahdolliset lisäkysymykset.

Palvelussa ei uusita uni-, psyyken- tai vahvoja särkylääkkeitä eikä antibiootteja.

Hoitaja-chat 24/7   ASIOI HETI!

Hoitajan ohjaus ja neuvonta terveyteen liittyviin kysymyksiin chatin kautta kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.
Hinta työterveysasiakkaalle: Jos palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta. Avaamalla Oma Terveys -sovelluksen tai kirjautumalla Oma Terveys -verkkosivustolle näet työterveyteesi kuuluvat etäpalvelut.
Hinta yksityisasiakkaalle: 20 €
Kela-korvattavuus: Ei Kela-korvattava
Toimi näin: Avaa Oma Terveys -sovellus ja valitse Etäasiointi tai kirjaudu Oma Terveys -verkkopalveluun ja avaa palvelu.

Hoitaja-chat on aina auki. Hoitaja-chatissa saat yhteyden hoitajaan nopeasti, missä ja milloin tahansa ja ilman ajanvarausta. Hoitaja-chatin kautta saat ohjausta ja neuvontaa terveyteen liittyvissä kysymyksissä mm. äkillisissä hengityselinsairauksissa, vatsataudeissa, allergiaoireissa ja rokotuksissa.

Palvelun avulla voit saada ohjausta ja neuvontaa terveyteen liittyvissä asioissa mm. äkillisissä hengityselinsairauksissa, vatsataudeissa, allergiaoireissa ja rokotuksissa. Voit myös saada lähetteen koronavirustestiin saadaksesi ns. oireettoman henkilön koronatodistuksen matkailua varten (lähetteen ja todistuksen yhteishinta Hoitaja-chat 24/7 -palvelun kautta alkaen 40 €). Chatissa hoidon tarpeen arvion myötä saat hoitajalta kohdennetut kotihoito-ohjeet tai ohjauksen juuri oikean asiantuntijan vastaanotolle, tai Lääkäri-chattiin mikäli oireet edellyttävät lääkärin arviota.

Palvelu ei sovellu reseptien uusimiseen.

Viestit asiantuntijoille

Kiireetön yhteys yrityksesi omaan työterveystiimiin. Vain työterveysasiakkaille.
Hinta työterveysasiakkaalle: Palvelu kaikille työterveyshuollon asiakkaille, sinua ei veloiteta. Avaamalla Oma Terveys -sovelluksen tai kirjautumalla Oma Terveys -verkkosivustolle näet työterveyteesi kuuluvat etäpalvelut.
Palvelun Kela-korvattavuus: -
Toimi näin: Avaa Oma Terveys -sovellus ja valitse Etäasiointi tai kirjaudu Oma Terveys -verkkopalveluun ja avaa palvelu.

Terveystalon Viestit asiantuntijoille -palvelu tuo sinulle mahdollisuuden olla kiireettömästi yhteydessä yrityksesi omaan työterveystiimiin viestillä – missä ja milloin tahansa.

Palvelussa voit käydä läpi tutkimusvastauksia, saada neuvoa työterveyspalvelujen käytössä ja pyytää lähetteitä muille asiantuntijoille työnantajasi työterveyssopimuksen puitteissa. Työterveyden asiantuntijasi vastaa viestiisi muutaman arkipäivän sisällä.

YLEISLÄÄKÄRIN VIDEOVASTAANOTTO   ASIOI HETI!

Videoyhteys yleislääkäriin ilman ajanvarausta arkisin klo 9–21 ja viikonloppuisin klo 9–18. Yleislääkärin videovastaanoton ollessa suljettu, voit asioida Lääkäri-chatin puolella 24/7.
Hinta työterveysasiakkaalle: Mikäli palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta.  Kirjautumalla Oma Terveyteen näet työterveyteesi kuuluvat etäpalvelut.
Kela-korvattavuus: Kyllä, palvelu on Kela-korvattava. 
Toimi näin: Palvelu on auki arkisin 9–21 ja viikonloppuisin klo 9–18. Avaa Oma Terveys -sovellus ja valitse Etäasiointi tai kirjaudu Oma Terveys -verkkopalveluun ja avaa palvelu. Mikäli videoyhteyden käynnistys ei onnistu, käynti hoidetaan ja veloitetaan normaalina Lääkäri-chat käyntinä.

Yleislääkärin videovastaanoton kautta voit saada arkisin klo 9–21 ja viikonloppuisin klo 9–18 välillä yhteyden yleislääkäriin nopeasti. Videovastaanoton ollessa suljettu, voit asioida Lääkäri-chatin puolella 24/7. Ennen videovastaanotolle menoa, testaathan videoyhteytesi toimivuuden testisivustolla.

Koronatestilähete -palvelu 24/7   ASIOI HETI!

Saat lähetteen koronaviruksen osoitustestiin ja pääset varaamaan näytteenottoajan nopeasti
Hinta yksityisasiakkaalle:  Hinta ilman Kela-korvausta 30 €
Hinta työterveysasiakkaalle: Jos palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta. Avaamalla Oma Terveys -sovelluksen tai kirjautumalla Oma Terveys -verkkosivustolle näet työterveyteesi kuuluvat etäpalvelut.
Kela-korvattavuus: Ei Kela-korvattava
Toimi näin: Palvelu on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Avaa Oma Terveys -sovellus ja valitse Etäasiointi tai kirjaudu Oma Terveys -verkkopalveluun ja avaa Koronatestilähete.

Koronatestilähete on palvelu, jonka kautta voit saada lähetteen koronan PCR-tutkimukseen Terveystalolla (ei pikatestiin). Palvelun kautta voit jättää tietosi Terveystaloon Terveysbotille ammattilaisen verifioitavaksi. Voit heti Terveysbotti -keskustelun jälkeen varata itsellesi ajan valitsemaasi näytteenottopisteeseen aikaisintaan puolen tunnin päästä tapahtuvaan näytteenottoon.

Huomioithan, että palvelu on toistaiseksi käytössä vain aikuisille, joilla on koronavirusinfektioon viittaavia oireita. Lähete tutkimukseen on mahdollista tehdä vain tunnistautuneelle henkilölle.

Jos tarvitset:

  • sairauspoissaolotodistuksen,
  • todistuksen matkaa varten tai
  • lähetteen koronavirustestiin lapselle,

asioithan Lääkäri Chat 24/7 –palvelussa.

Matkailijan koronatestaus   ASIOI HETI!

Saat lähetteen koronaviruksen osoitustestiin ja tarvittavan todistuksen matkaasi varten.

Hinta yksityisasiakkaalle:  20€ + valitun testin hinta
Kela-korvattavuus: Ei Kela-korvattava.
Toimi näin: Palvelu on avoinna joka päivä klo 8-20. Avaa Oma Terveys -sovellus ja valitse Etäasiointi tai kirjaudu Oma Terveys -verkkopalveluun ja avaa Matkailijan koronatestaus.

Oletpa sitten lähdössä matkalle tai palaamassa ulkomailta Suomeen, voit keskustella matkailijan tarpeisiin perehtyneen hoitajan kanssa koronavirustestauksen ja koronatodistuksen tarpeista matkustamiseen liittyen. Palvelussa saat lähetteen koronaviruksen PCR-testiin ja/tai IgM-vasta-ainetestiin ja ohjeet testausaikatauluun ja tarvittavaan koronatodistukseen – joko sähköiseen tai paperiseen. 

HUOM! Testi ja todistus eivät kuulu palvelun hintaan, vaan ne veloitetaan erikseen riippuen siitä mitä testejä ja/tai todistuksia tilataan. Lisätietoa koronatestavaihtoedoista ja -hinnoista löydät täältä.

Huomioithan, että ajankohtaisten matkustamisrajoitteiden sekä koronatodistuksen vaatimustenmukaisuuden selvittäminen on aina asiakkaan vastuulla. Eri maiden vaatimukset muuttuvat nopeallakin aikavälillä, löydät ajankohtaisen tiedon IATAn palvelusta. Terveystalo ei vastaa tietojen ajantasaisuudesta eikä mahdollisista matkustusaikataulujen (esim peruuntuvat tai myöhästyvät lennot) muutoksista aiheutuvista kustannuksista.

Valitse sopiva palvelu kirjauduttuasi. Palvelemme 24/7.

 

Usein kysytyt kysymykset

Onko etäpalveluiden maksaminen helppoa?

On. Mikäli palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta. Mikäli asioit yksityisasiakkaana, saat käynnistäsi jälkikäteen laskun Oma Terveyteen. Saapuneesta laskusta tulee ilmoitus sähköpostilla. Lasku on maksettava kolmen päivän kuluessa sen saapumisesta. Käyttääksesi Terveystalon etäpalveluita yksityisasiakkaana, sinun on aktivoitava mobiilimaksaminen Oma Terveys -sovelluksessa ennen etävastaanottokäyntiä.

Kuinka voin käyttää Terveystalon etäpalveluita?

Käyttääksesi Terveystalon etäpalveluita, tulee sinun rekisteröityä Oma Terveys -palveluun. Palvelua voit käyttää Oma Terveys-sovelluksessa tai Oma Terveys –verkkosivustolla. Jos tarvitset lisää tukea etävastaanottojen käytössä, ota yhteyttä Terveystalon asiakastukeen asiakastuki@terveystalo.com. Katso myös käyttöohjeet-sivu.

Kirjaudu etävastaanotolle

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000*

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 A, 6.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000*
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

*030 6000 puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.