Etäpalvelut

Etäpalvelut ja nettilääkäri ovat apunasi ajasta ja paikasta riippumatta

Terveystalon etäpalvelut pysyvät mukanasi aina, missä ikinä kuljetkin. Etävastaanotolla nettilääkäri tai muu asiantuntija voi hoitaa monipuolisesti terveysasioita, jotka eivät vaadi fyysisiä tutkimuksia. Erityisen kätevä etävastaanotto on silloin, kun et pysty tai halua lähteä paikan päälle – voit hoitaa terveyteen liittyviä asioitasi esimerkiksi ulkomailta tai kotisohvalta käsin juuri silloin, kun se sinulle sopii.

Etäpalveluita tarjoavat Terveystalossa yleis- ja erikoislääkäreiden lisäksi esimerkiksi ravitsemusterapeutit, psykologit ja sairaanhoitajat. Tarvittaessa asiantuntijamme ohjaavat sinut toisen asiantuntijan vastaanotolle tai esimerkiksi laboratoriotutkimuksiin.

Voit käyttää Terveystalon etäpalveluita joko Oma Terveys -sovelluksessa tai Oma Terveys -verkkosivustolla.

 

"Sain asiani nopeasti hoidettua ilman matkustamista tai päivystyksessä jonottamista."

"Chat on todella kätevä keino kysyä suoraan mieltä askarruttavasta asiasta, nettilääkäri vastaa saman tien. Erittäin hyvä palvelu!"

"Loistavan nopea ja mutkaton palvelu. Kiitos."

"Loistavaa ja nopeaa palvelua jonottamatta tuntikaupalla. Selvään akuuttiin tapaukseen nettilääkäri on juuri oikea palvelu. Kiitos."

"Kiitos toimivasta chatista. Sain lääkereseptini uusittua kätevästi."

"Järjestelmä on erittäin kätevä ja avun saa samantien."


Videovastaanotot

Videovastaanotto taipuu monenlaisiin tarpeisiin: esimerkiksi terapiakäynnit tai käynti, jossa haluat keskustella jo todetun sairauden hoidosta, sopivat hyvin videovastaanoton kautta hoidettavaksi. Etävastaanottoja tarjoavat Terveystalossa yleis- ja erikoislääkäreiden lisäksi esimerkiksi ravitsemusterapeutit, psykologit ja sairaanhoitajat.

Meille voit tulla videovastaanotolle joko ajanvarauksella tai ilman. Voit varata ajan ajanvaraukselliseen videovastaanottoon yksiköidemme asiakaspalvelusta tai soittamalla numeroon 030 6000. Yleislääkärin videovastaanotolle pääset myös suoraan Oma Terveyden kautta arkisin klo 9-15. Videovastaanotosta saat kela-korvauksen. Maksu hoituu kätevästi suoraan Oma Terveydessä Terveystalon Mobiilimaksamisen avulla.

Chat-palvelut

Chatissa saat terveydenhuollon asiantuntijoihimme yhteyden keskimäärin 7 sekunnissa, missä ja milloin tahansa ja ilman ajanvarausta. Chatissä voit keskustella, tarvittaessa lähettää asiantuntijalle esimerkiksi kuvan ja avata videoyhteyden ammattilaisen kanssa. Chat on kätevä silloin, kun tarvitset nopean vastauksen tai vaikkapa mielipiteen siitä, vaatiiko vaivasi fyysiselle vastaanotolle lähtemistä.

Mikäli asioit yksityisasiakkaana, saat käynnistäsi jälkikäteen laskun Oma Terveyteen. Käyttääksesi Terveystalon etäpalveluita yksityisasiakkaana, sinun on aktivoitava mobiilimaksaminen Oma Terveys -sovelluksessa ennen etävastaanottokäyntiä.

Mikäli palvelu kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi, sinua ei veloiteta.

Chat-palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

• Lääkäri-chat 24/7 – yhteys lääkäriin kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä
• Resepti uusiksi -palvelu – vaivaton keino uusia jopa kolme lääkereseptiä kerralla
• Hoitaja-chat 24/7 – Hoitajan ohjaus ja neuvonta monenlaisiin terveyteen liittyviin kysymyksiin

Chat-palveluidemme hinta ja Kela-korvattavuus vaihtelee palvelukohtaisesti. Kirjaudu Oma Terveyteen saadaksesi lisätietoja. Chat-palvelumme ovat saatavilla myös työterveysasiakkaillemme.

Viestit asiantuntijoille

Terveystalon Viestit asiantuntijoille -palvelu tuo sinulle mahdollisuuden olla kiireettömästi yhteydessä yrityksesi omaan työterveystiimiin viestillä missä ja milloin tahansa. Työterveystiimi voi esimerkiksi käydä läpi tutkimusvastauksia, neuvoa työterveyspalvelujen käytössä ja tehdä lähetteitä muille asiantuntijoille työnantajasi työterveyssopimuksen puitteissa. Näin asiointisi työterveydessä on entistä sujuvampaa eikä aikaa kulu yhteydenottojen odotteluun tai ylimääräisiin vastaanottokäynteihin.

Löydät Viestit asiantuntijoille -palvelun Oma Terveys -sovelluksesta kohdasta Etäasiointi. Viestin lähettääksesi klikkaa Aloita uusi keskustelu -painiketta. Työterveyden asiantuntijasi vastaa viestiin muutaman arkipäivän sisällä.

Kirjaudu etävastaanotolle

Varaa aika
Verkkoajanvaraus 030 6000

Yhteystiedot
Jaakonkatu 3 B, 3.krs
00100 Helsinki

Vaihde: 030 633 11
Asiakaspalvelu: 030 6000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

Lataa sovellus

030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Terveystalolla on Labquality Qualificationin ISO 9001 -laatusertifikaatti - Klikkaa saadaksesi lisätietoa

Suomalaisen työn liiton jäsen

Suomalaista palvelua

Suosikit

Tervetuloa Oma Terveys -palveluun!

Oma Terveys -palvelun kautta näet tulevia hoitotapahtumiasi ja aikaisempiin käynteihisi liittyviä tietoja. Etusivulla esitetään tiedoistasi kooste - lisää tietoja löydät muista osioista.

 

Kehitämme sivustoa jatkuvasti - anna palautetta ja vaikuta.

Valitse sinua kiinnostavat aiheet

Lapsen terveys

Liikkujan terveys

Miehen terveys

Naisten terveys

Seniorin terveys

Terveystalo toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Valitse seura, johon itse tai perheenjäsenesi kuuluvat.